en busy dag

Eller busy och busy..hade endast ett ärende men det drog ut på nästan hela dagen.

Elin hade tid till Åbolands sjukhus idag för att göra ett ansträngningstest. Hon har jätte tungt att andas ibland och fick Ventolin förra våren. Vi steg upp och så åkte vi iväg. Då testet var gjort ringde vi och väckte Alexander för att höra om han hade lust att följa med oss på morgonmål, och det ville han. Så vi plockade upp honom och så åkte vi till stan, till ett Picnic cafe´.

Elin och jag sammarbetade bra vad gällde att ta foton, men min son visar någo dumt till mig. Han hade ändå förstånd att int visa fingret.

 photo aringbo_zps966f9047.jpg

 Där satt vi en god stund och diskuterade böcker och talk shows bl.a Skavlan.

Medan vi satt där hade jag fri insyn till Nilsson Shoes och deras härligt pastelliga skor och  deras utbud av sneakers. Dom oranga Conversena skulle jag int säga nej tack till.

 photo nilsson_zpsd53d0360.jpg

 Vi sa hejdå åt Alexander och åkte enligt Elins önskemål till Mylly. Jag såg stora skyltar i Sokos om att det är hårvårdsdagar där som bäst. Då kom jag ihåg att dom under den tiden har drop in frissa, dessutom fick man frissabesöket med 15 % rabatt. Jag var inte sen att utnyttja den möjligheten. Har länge tyckt att mitt hår ser slitet ut i topparna. Dom undrade förstås hur jag ville klippa det…vaan toppaukset..sa jag…jaaa..että siistitään latvat vaj…jooo…sa jag och kände mig aningens generad.

Då klippningen var överstökad gick vi med Elin ännu ett varv i diverse butiker. Plötsligt var det nån som tog tag i mig och sa hej..där stod hon bloggvännen min..Camilla. Inte första gången vi träffas i köpcenter sammanhang..det var int länge sen vi sågs i Skanssi och Camilla bjöd mig på kaffe så där helt apropå. Så roligt att vi träffas åtminstone sådär helt oplanerat.

Väl här hemma bytte jag bara kläder och så åkte jag med Bebbasen till Mustfinnstranden. Ville kolla hur isläget ser ut där nu. Det var ju int länge sen jag var dit och då fanns isen kvar ännu. Men idag fanns det bara en strimma is-sörja längs stranden. Ebba tyckte att nu var det dags att simma..galna hund. Dit gick hon bland isen ut i vattnet. Men hon märkte nog att det var kallt för hon kom ganska hastigt upp tillbaka.

 photo DSC_0065_zpsd24bacdd.jpg

 photo DSC_0067_zps549e49bf.jpg photo DSC_0076_zps313c8e17.jpg photo DSC_0119_zps044094c4.jpg

 photo DSC_0155_zps1766e73f.jpg

 photo DSC_0090_zpsa8cd4e20.jpg

 photo DSC_0160_zpse73593b6.jpg

Det blåste ganska rejält där på stranden, men det var varma vindar. Helt skönt.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en busy dag

  1. kamomilla skriver:

    Alltid lika roligt att råkas! Hoppas vi hinner med en kaffe igen nästa gång ! 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s