chill

Klockan halv tvåtiden idag ringer äldre dottern min och ber mig hämta mat åt sig. Hon var sjuk och hemma från jobbet idag. Vad gör man int för sina barn..jo man sätter sig i bilen och så för man mat till barnet.

Det blev faktiskt surprise, surprise hämtmat, men ingenting ohälsosamt denna gång utan en sallad åt oss var. Efteratt ha köpt salladen åkte jag till butiken och köpte den godaste industri tillverkade mjöden som jag har smakat, den kommer från Borgå, och några munkar. Inte sååå hälsosamt..men..någo gott måst man ju ha, eller hur?

Till slut blev det ett chillande i soffan. Linda har bandat dom flesta av Mia Skäringers talkshow program ”Mia på Grötö”. Så det blev ett maraton TV-tittande utan dess like. Jag gillar Mia Skäringer, hon är så naturlig och hon är rolig. Programmena var som om man själv  hade suttit på en stubbe i nåt hörn bland alla kändisar hon hade på besök. Så hemvant på nåt sätt.

Detta blev vad jag åsatadkom idag. Int så värst mycket.

Efter julen köpte jag en mörkt gredelin duk till köket från Hemtex, för att jag hade hittat en häftig #lampskärm i gredelint plysch till lampan på byrån i köket. Tänkte att nog kan man ju ha mörkt i köket fast det börjar ljusna och bli vår. Men sini..det kunde jag då inte..så när jag hittade en nedsatt grön #lampskärm från Hemtex igår kände jag att den ville hem till oss och som en följd av det köpte jag också en löpare som går i grönt och naturvitt till köksbordet. Int kan man ju påstå någo annat än att det nog genast blev mycket ljusare och våraktigare i vårt kök.

DSC_0021

DSC_0013

DSC_0017

#kan bara nämna så att ni int tror att jag har skåpet fullt att lampskärmar, att det är frågan om tyget som är runt ett skal. Så jag har defakto endast bytt ut tyget på lampan.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s