en tom vecka..

..blir plötsligt händelserik.

Först har man ingenting att göra och sen pang så blir kalendern nästan full. Vilket ínt är något annat än positivt. För vad är int mer givande än att få sina dagar fyllda med något roligt, eller fyllda överhuvudtaget.

Förutom att jag idag har träffat Camilla, har jag också varit barnvakt hos systran min och äntligen planterat ut mina violer och penseér.

Kajsa skulle med Ingrid till frissan och Amosgubben skulle sova. Så det enda jag eventuellt behövde göra var att sätta tutten i mun på ungen och dra vagnen fram och tillbaka.

Kajsa har alltid någo kiva nånstans i huset. Idag hade hon på verandan violer i en plåtkanna.

 photo DSC_0021_zpsbfe43efd.jpg

 Amos var nöjd och glad som vanligt före han gick och la sig och på Ingrid märker man att hon i höst börjar skolan. Då dom kom hem hade frissan lagat en fin frisyr åt henne. På ett av fotona har hon ögona fast, vilket är synd, men satt det ändå med för att hon är så söt på det.

 photo cats1_zps4878148b.jpg

 Imorgon skall vi åka till stan på morgonen med Kajsulina.  M dagen närmar sig med stormsteg.

En pelargon i Kajsas fönster.

 photo DSC_0046_zps2e60ce88.jpg

Då jag kom hem därifrån tog jag äääntligen tag i saken och planterade ut blommorna i krukorna. Fatta att det kan vara så svårt att få det gjort, då det de fakto tog mig kanske en halvtimme att göra det. Nu känner jag mig ivarjefall nöjd, en sak som ger en dåligt samvete ur världen.

 photo DSC_0049_zps859d945a.jpg photo DSC_0059_zps3c981d89.jpg photo DSC_0086_zps3c0af908.jpg

 photo DSC_0092_zps02847c15.jpg

Då jag ändå gick med kameran i högsta hugg där i trädgården tog jag foton av en dubbelscilla och några krokusar. Scillan är ingen överraskning, det kommer en sån upp varje år på vår gård. Krokusarna däremot har int blommat på åratal.

 photo DSC_0067_zps796b3701.jpg photo DSC_0076_zpsed53562c.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s