sommarvärme

Plötsligt är det 20 grader varmt ute och man svettas som en gris för att man int helt enkelt förstår att sätta mindre kläder på sig.

Sååå skönt med sommarvärme.

Var idag med Systrans Ingrid ut och gå mot Pexor. Den här gången var det vitsipporna som lockade. Ingrid var såå nöjd då hon fick gå hela vägen och hålla i Ebbas koppel. Jag o andra sidan hade en underhållande liten tös med mig. Hon är bara så lillgammal. Vi pratade om förskolan, vi pratade om hundar och medan jag fotade sipporna plockade hon en bukett hem till Mamma.

Ingrid vill nog också ha en hund då hon blir stor. Men du är ju allergisk, du kommer kanske int att kunna ha en hund, sa jag. Jooo..men nog klarar jag av Ebba utan att få SYMPTOMER..säger hon, jo och så kan dom växa bort. Om jag skulle ha en hund skulle den heta..hmmmm..någo engelskt om det är en flicka..som Portia…om det är en pojkhund skulle den heta Henrik eller Kalle 😀 .

Idag var dom med förskolan och bekantade sig med skolan. Vi började prata kläder, Ingrid och jag. Kajsa hade nämnligen köpt åt henne en rosa fleecejacka och Ingrid gillar int rosa. Hon hade mycket hellre sett att den hade varit turkos, hennes favvofärg. Men du kan ju då istället ha turkosa leggings eller en turkos blus under..tyckte jag. Men näääää…idag i skolan hade hon sett en flicka som hade turkosa shorts och under dem svarta leggings och till det en blommig blus…det var så snyggt..meddelade flickan. Okejjjj…sa jag som int är van med att barn i den åldern lägger märke till vad nån har för kläder på sig.

Hon är så gullig våran Ingrid.

 photo DSC_0005_zps07c6f1c3.jpg

 photo DSC_0012_zps5fa24950.jpg photo DSC_0039_zps3b175b4f.jpg

 photo DSC_00462_zps3aefff24.jpg

 photo DSC_0048_zpsbc9baa74.jpg

 photo DSC_0050_zps48c45a09.jpg

 photo DSC_0073_zpsecc0fcd8.jpg

 photo DSC_0060_zpsa367058c.jpg

 photo DSC_0080_zps64e82fa8.jpg

Då vi kom hem tillbaka till systran min ville Ingrid leka med Ebba. Hon kan det där så liten hon är och så lite som hon ändå har med hundar att göra. Med godis är det ju lätt att få hunden att göra vad man vill.

 photo DSC_0089_zps48ce2685.jpg

 photo DSC_0088_zps954578b6.jpg

Nu är vårbruket igång.

 photo DSC_00162_zpsef6e96a5.jpg

 Annars var vi till stan idag jag och Kajsa. Vilken hysteri, då man skall hinna med så mycket som möjligt på en kort tid. Det viktigaste hittade vi (hemlisen)..Kajsa köpte vita converse..H&M home är alltid värt ett besök..cafe´ besök är ett måste. Den här gången hann vi t.o.m träffa Alexander en liten stund.

I Stockmans har dom den här månaden Rice:s melaminprodukter nedsatta. Så idag slog jag till och köpte muggarna jag drömt om fast hur länge.

 photo cats2_zpsf231d8f5.jpg

 Såå glassigt somriga 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till sommarvärme

 1. Monika Sangder skriver:

  Fina sippor. Den här gången klara jag av din quiz.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   He..he..kanske lite för knepig..men en så viktig sak för mig..alltså att leva här och nu 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s