en rolig dag

Skulle ni som inte bloggar veta vad allt nytt och roligt bloggandet kan medföra, skulle säkert många fler av er våga ta steget ut och börja blogga själva.

Som att få bloggvänner t.ex. Sååå roligt.

Idag har jag träffat bloggaren ”Villa Herberts” på Mylly. Hon kom till Åbo för att träffa sin son och undrade om vi kunde träffas. Det var väl klart, en sån möjlighet får man int låta rinna mellan fingrarna. Igen en gång var det som att träffa en gammal bekant, vi skulle ha kunnat prata hur länge som helst. Samtidigt som man pratar lär man känna varandra betydligt bättre än bara genom bloggen. Då blir det också roligare att läsa just den bloggarens blogg.

En liten kuriosa är att hennes son T känner en E från Pargas, som råkar känna både Linda och Alexander. Världen är liten.

En annan rolig grej är, då ens bloggvänner börjar kännas som ens riktiga vänner. Vänner som tar en med sig på äventyr man aldrig hade kunnat drömma om. Så häftigt.

Kan säga att jag har haft en så berikande och rolig dag idag. En dag som jag garanterat kommer att minnas resten av mitt liv.

Annars..så är det den 13 maj idag, vilket betyder att Elin fyller 17 år. Den lorven hade stigit upp i ottan, och då menar jag okristligt tidigt. Ja så tidigt att int ens Uffen hade vaknat. Så att överraska med sång gick int för sig den här gången. Nog för att vi ändå sjöng för henne och gav presenter.

DSC_0006

DSC_0011

DSC_0021

Helt otroligt att våran lillpia är så gammal redan.

(fotografen har själv hamnat på bild..tänkte int på att spegeln var framme)

Annonser
Det här inlägget postades i bloggen, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en rolig dag

  1. lenawik skriver:

    Tack för igår, det var trevligt att träffas, vi gör om det någon gång. 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s