vilken dag..

..DET VAR IGÅR.

För det var det jag skulle skriva om igår, men aldrig kom in på bloggen för att göra det. Dessa tekniska pauser, eller vad man nu kan kalla dem skulle vara bra att veta om på förhand. Man blir alltid lika rädd att det är något som är riktigt fel som den gången då hela bloggen.fi kraschade och alla mina inlägg försvann. Är glad att det inte var fallet den här gången heller.

Jo, igår ja, vilken dag, vilken värme, vilken doft av sommar, vilken energi jag plötsligt fick.

På morgonen steg jag upp då telefonen påminde mig om att ta mina mediciner klockan nie. Jag gick int och la mig på nytt. Vau, kände mig som en superkvinna hela dagen med lite överdrift.

Morgonen gick åt att städa mina klädskåp. Vintern långt bak och sommaren fram. Bra även om man int riktigt har nån överblick över allt som finns i skåpet. Nu har jag det och jag vet att jag absolut inte behöver någo nya kläder. Vad skönt. Hoppas min hjärna förstår det då jag traskar in i diverse klädbutiker.

Efter det plockade jag undan alla vinterstövlar och plockade fram alla sommarskor. Kan igen konstatera, jag behöver inga nya. Jag har så det räcker och blir över.

Jag satt mig ute i solskenet och stickade på mina sockor. Dom har helt blivit åsidosatta en längre tid. Nu är ena färdig och den andra på god väg.

Det blev en liten hög med kläder att föra till klädinsamlingen men Mor min och Systran min ville kolla klädhögen först. I år var den int så stor som den brukar, har faktiskt int köpt så mycket kläder som jag kanske brukar. Men några plagg fanns där. Undrar nog om dom alls vill ha någo, men om dom vill kolla igenom högen så, varsågoda. Några godbitar det kanske finns, men kanske int i deras smak.

Då Alexander kom hem från jobbet åkte vi till Pjukala med kassen. Där umgicks vi med dom små liven och hade kaffetid. Lika roligt som alltid.

Väl hemma for jag och Elin med Ebba till stranden för att Ebba skulle få svalka av sig. Där vi gick på den soldränkta sidan av bläsnässtranden doftade det så starkt av sommar. Härligt.

På kvällen har vår TV upptagits av WM i ishockey nu i en evighet känns det som, så även igår. Jag hade velat kolla på Eurovisionen, men fick snällt banda programmet och se på det efter ishockeyn var slut. Yessss..Krista Siegrids var så duktig, nu är Finland i final.

 photo DSC_0006_zpsfc8937c3.jpg

 photo cats1_zpsfe18b37f.jpg photo cats6_zps43b96336.jpg photo cats7_zps6dd7193f.jpg

 photo cats3_zps784644be.jpg

 photo DSC_0065_zps147ff55e.jpg

 photo DSC_0061_zpsaafce0f7.jpg photo DSC_0088_zpsb6a5066e.jpg photo cats4_zpsf6fc2663.jpg

 photo DSC_0184_zps3259e141.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Handarbete, Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till vilken dag..

 1. villaherberts skriver:

  Vad effektiv du varit, känns det inte skönt att ha det gjort och veta att du inte behöver shoppa kläder och skor.
  Ebbusen tycks älska att bada, men en blöt hund i bilen är inte lika roligt, doften, kommer ihåg den från den tiden då jag hade en golden.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Visst är det skönt. Nej det är det inte..man kan int precis kalla det för att dofta 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s