var jag borde vara…

..men inte är.

Det är på lande med min kära man. Där svettas och städar han ensam för att vi så småningom kan börja stugsäsongen. Hade nog tänkt åka med dit, men mina fötter är bara så sjuka så jag kan bara int stå i två dagar och skura. Sa åt honom, att jag kommer bara en dag. Men jag borde ha ställt upp hela helgen, det är ju så man gör.

Jjjjzzzzzzzzzzzzzz…vad jag har dåligt samvete.

Varför i fridens dagar är jag int ivrig, energisk, inspirerad och intresserad, som alla andra som har stugor. Det blir ju sommar och då är det ju ett privilegium att ha en stuga att åka till på helgerna och semestern.

Så, medan han är på lande har jag gjort nada. Absolut ingenting av värde. Jag har satt ett lass byke på tork, that´s it.

Var till posten och sökte ett efterlängtat paket från adlibris. Lars Keplers sista kriminalroman Sandmannen. Var också till butiken och köpte glass..eller isglass rättare sagt. Blev så fruktansvärt sugen. Så jag satt mig med boken på terrassen, så länge det tog för mig att äta glassen. Sen kollade jag omkring mig. Det händer mycket nu. Både på perennafronten och på ogräsfronten.

Perennafronten är bara positiv och vacker, men ogräset…varför finns det och förstör ens sinnesfrid.

 photo DSC_0001_zpsc64bc801.jpg photo DSC_00072_zps0363983d.jpg photo cats1_zps0b6fe5b1.jpg

Vad positiv jag är igen. Men det är hur jag är mest hela tiden. En klump av negativitet.

Ser i varjefall fram emot kvällens Eurovision. Spännande.

(hoppas ni som läser int säger tack och hejdå till bloggen min. Skriver ju nog emellanåt riktigt positiva inlägg. Stå ut kära ni. Ni är så viktiga för mig)

Annonser
Det här inlägget postades i böcker, Blomster, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till var jag borde vara…

 1. Camilla Eklund skriver:

  Kära Johanna!!

  Inte skall du behöva ha dåligt samvete!! Du har ju ont i fötterna, det är orsak nog att du stannar hemma och vilar och gör ingenting. Du hinner med stugan, du hinner pyssla och städa där. Kanske beror din avsaknad av lust och energi att vara där, för att du helt enkelt är trött, saknar energi. Vila och gör det som du tycker om istället, hämta adlibris, äta isglass och bläddra i böcker och titta på ogräset 😉 Du är inte tvungen att vara på stugan ens en minut om du har både ont och ingen energi, hmm… sådetså! Förrästen är det där min favvo glass, supergod!!! Och adlibris är helt underbart och även fritt växande ogräs har sin charm!!! Du är en god, positiv kvinna Johanna, så ser jag dig. Kasta iväg den där negativa klumpen och låt ogräset växa över den, det är inte alls du.
  Många kramar från mig! / Camilla.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack Camilla för din kommentar och dina fina ord. Du har så rätt..men det är så svårt. Det är inte lätt att bara låta bli att göra saker som förväntas av en..det är det där med att vad skall dom andra tycka och sen med du vet vad..alla måsten. Har tänkt på dig. Hur det är. Det blev aldrig att svara på ditt mail som jag blev så glad över att få. Hoppas du har det bra. Kramar.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s