vi stannade hemma

Det blev int som jag tänkt mig idag. Det blev ingen resa ut till stugan. Uffen skyller på att jag int steg upp, men jag tror han innerst inne tänkte att det kanske borde göras något åt gården här hemma också.

Det blev sent igår kväll. Satt uppe och ugglade tills hela Eurovisionen var slut..VARFÖR..I wonder. Blev bara så innerligen besviken. Hade väntat mig en massa poäng till Finland och Krista Sigfrids. Vad gick fel egentligen. Var fanns stödet från grannländerna. Nå det gick som det gick och det gör absolut inte vår låt något sämre. Den är lika bra i mina öron fortfarande.

Jag premiär twittrade mig igenom hela programmet. Ingenting för en medelålders tant som inte är nån medianörd precis. Kunde bara int koncentrera mig på att lyssna på låtarna, twittra om dom och läsa andras twitter. Ingenting för mig, med andra ord.

Idag har jag sovit, varit till Mustfinn med Ebbasen, lagat mat och umgåtts med den lilla familjen som kom på spontan besök.

 photo DSC_0136_zps5719022d.jpg photo DSC_00202_zps2032669a.jpg photo DSC_0034_zps4b763c3a.jpg

 photo DSC_0068_zps15fd4c33.jpg

 photo DSC_0070_zpsab6173c7.jpg

 photo DSC_01012_zps1d5d408d.jpg

 photo DSC_01282_zps556a0996.jpg

Cilla med föräldrar hade glass med sig. Mums filibabba.

 photo DSC_0141_zps3e0ef61b.jpg

Joooo…säger lilla gumman.

 photo DSC_01482_zps8f5ef68c.jpg

Ebba kan man mata med vad som helst.

 photo DSC_0182_zpsbfa74045.jpg

Sommarfötter 🙂

 photo DSC_0188_zps68aed2ee.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till vi stannade hemma

  1. gretaj skriver:

    Sommarfötter! ❤ Kanske lite skönt att vara hemma också 😉 ❤

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s