huh hejaa..

..vilken pärs, som slutade helt lyckligt.

Var med Elin till TYKS idag på provtagning. Ett prov som inte kunde göras på Åbolands, där alla prov har tagits så här långt vad gäller astma. Får se vad denna sista utväg har att komma med. Hoppas, fast man ju helst skulle se att hon är frisk, att dom hittar något. Eftersom hon fortfarande har tungt att andas regelbundet.

Samtidigt for vi till Mylly för att se på nån nätt klänning åt henne till avslutningen. Visst är det bra när man har en egen smak och vet exakt vad man vill ha, men Guuud vilken pärs det är att gå ut och in i diverse butiker och flickan säger nej till allting utan att ens prova. Till slut såg jag int ens på priset mera. Tycker nämnligen det är onödigt att sätta huisiga summor på en klänning som kommer att användas en gång. Men det hjälpte int heller. Till slut bestämde hon sig för att ta en klänning hon redan har i skåpet.

Vilket jag tycker var ett klokt beslut. För är det inte onödigt att köpa en klänning som kommer att bäras en endaste gång, istället för att köpa något som man verkligen behöver och vet att man säkert kommer att använda.

Hem kom hon med ett par shorts och en t-skjorta.

Vilken lycka.

Idag har det regnat här i södra Finland. Riktigt bra med tanke på hur torrt allt höll på att bli.

DSC_0018

DSC_0020

DSC_0008

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till huh hejaa..

  1. kamomilla skriver:

    Regnet behövdes men brr så kallt det blev samtidigt 😦

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s