bloggen.fi

Säger då det. Mitt tålamod börjar ta slut. Flera dagar har bloggen.fi varit rysligt låååångsam och ibland har man rentav int ens sluppit in. Som idag..har väntat och prövat och väntat och prövat…till slut nu då klockan blev tie kom jag in.

Det vad jag ville få sagt idag, var att jag var bjuden till bloggvännen och fb vännen Carola på förevisning av kosmetika serien Mary Kay och på kaffe idag på dagen. Fick rentav en solo presentation och prövning av produkterna. Kan int annat säga än att dom nog är riktigt prisvärda produkter. Kändes bra i ansiktet och på händerna efter behandlingen. Tyvärr så är ändå priserna lite för dyra för mig som går hemma, så jag köpte endast en body lotion som kändes lätt och skön.

Annars hade vi en riktigt rolig pratstund med kaffe och dopp. Tack för det, Carola.

 photo DSC_00042_zps5933f68f.jpg photo DSC_0005_zps373261ac.jpg

Då jag kom hem gick jag i trädgården i vårt typ meter höga gräs och fotade äppelblom, trädgårdsvitsippor och maskrosornas fröställningar.

 photo DSC_0016_zps8b3124f7.jpg photo DSC_0060_zps3540d537.jpg photo DSC_0113_zps555245c0.jpg photo DSC_0072_zpsa558d9ce.jpg photo DSC_0119_zps97630a0a.jpg

Efter det gick jag in för att skriva ett blogginlägg och kom int in. Blev så fruktansvärt irriterad så jag började fösöka öppna en ny blogg i wordpress. Jag med min hönsgärna vad gäller datorer. Nå egentligen var det int så mycket annorlundare än bloggen.fi:s upplägg, eftersom den går under wordpress, men ändå lite främmande. Dessutom så gick allt på engelska, vilket jag nog förstår, men kanske int just data terminologin. Detta har jag försjunkit mig i nästan hela kvällen och ingen ny blogg blev öppnad. Få se om det bara blir till ett försök i ilskan.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till bloggen.fi

 1. Helena skriver:

  MK-produkterna är fina , har använt en del av dem i några år.
  Men fina är dina bilder också, helt härliga äppelblomsfoton !

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Äppelblomstiden är bara så fin. Visste faktiskt int ens om att såna produkter fanns, helt nytt för mig.

   Gilla

 2. Paula´s Blogg skriver:

  Ja, bloggen.fi var nog nere för räkning igår 😦
  På wordpress får man nog ändrat språk under inställningar..Jag öppnade en i rena ilskan igår…

  HA en fin dag!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Just det…dom kunde ju kanske meddela på förhand så att man int skulle bli orolig att den igen har kraschat.
   Vi höll på med samma sak då 🙂
   Tack 🙂 det samma till dig..eller kanske ha en skön onsdag passar bättre d jag svarar såhär sent!

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s