en tisdag

Som har gått hujsigt fort. Plötsligt är klockan 8 på kvällen.

Jag som skulle plocka lite ogräs i trädgården och sitta på terrassen och sticka sockor har sovit på soffan. Visste int ens att det var super varmt ute förrän jag satt mig i bilen för att söka Uffen från jobbet. Då blev jag rent ut sagt förbannad på mig själv. Vad tusan, förstöra en perfekt dag som denna med att sova, är ju int riktigt klokt.

Hoppeligen fortsätter det vackra vädret ännu några dagar.

Lyssnar alltid på X3M då jag kör bil. Idag pratades det om att raka sig. Alltså vi kvinnor då. Att det har blivit en sorts hysteri i det hela. I Tyskland lär kvinnorna int alls raka sig och i Japan förstod dom int vad man skulle göra med ett hårborttagningspreparat förrän dom fick lära sig varför man behöver ett sånt. Alltså en människogrupp som har levat lyckliga med sina hår blir plötsligt varse om dom. Varför?

Anser själv att det är befogat att raka bort hårena under armarna, för det märks genast, åtminstone på mig, om dom är orakade. Börjar helt enkelt lukta svett mycket snabbare. Det hör till dom sakerna som jag bara int kan leva med, att lukta svett. Om jag också lite känner nån sorts odör, blir jag i panik. Vill int lukta illa.

Men att raka sina ben, varför egentligen. Förstår att om man en gång har börjat blir tillväxten och hårens tjocklek större och då är man bara tvungen att göra det hela tiden. Men om man int alls börjar raka sig, då har man de hår man har, punkt slut. Nå, paraskin puhuja, kan man säga. Rakar ju nog mina ben på sommaren, men på vintern orkar jag int bry mig.  Fast om vi skall till simhallen, gör jag det nog.

Så alla vi som rakar oss är antagligen hjärntvättade. Var har allt fått sin början kan man smått undra.

Nu några bilder som int har något som helst samband med texten.

Äppelblom, vad kan man. Tiden är ju så kort.

 photo DSC_0001_zps7a4ce578.jpgMidsommarrosens knoppar, så stora redan.

 photo DSC_0074_zpsfb04fa2b.jpg

 Brudspirean.

 photo blommor_zps0b12f661.jpg

Trädgårds vitsippan som jag har försökt utrota ur det här blomlandet och försökt flytta till ett annat, där det sku få växa fritt, är nog så envist.

 photo DSC_0042_zps2e98c25b.jpg

En sorts Iris.

 photo DSC_0068_zps2c5a3235.jpg

En kompostfixande man.

 photo DSC_0091_zps86b7fdf3.jpg

Ebba i hennes favoritställning.

 photo DSC_0058_zps669b6f7a.jpg

 photo DSC_0053_zpsa611f116.jpg

Nu skall jag sätta mina armbågar i blöt och se på hypnotisören på nätet. Det är sommar och det är dags med kortärmat och mina armbågar är helt hårda och sträva. En sorts fåfänga det också.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s