tandläkarbesök

Idag var jag då äntligen till tandläkaren. Det har varit en enda följetong av annuleringar, på grund av att jag har råkat vara sjuk just då när jag har haft tid.

Tandläkarbesök hör inte till mina favorit läkarbesök. Jag är bara så rädd och tror alltid det värsta. Som tur har jag en helt underbar tandläkare som alltid är lika glad och förstående.

Den här gången hade jag några hål och en rotfylld tand som har spruckit. Hålena går att lappa, men med den spruckna roten kan ingenting annat göras än att dra ut den. Hujedamej. Förutom att jag är pensionär skall jag nu också bli tandlös. Kanske det går hand i hand liksom.

Annars träffade jag systran min på malmen och undrade om hon hade lust att komma till Axo på kaffe med mig. Tyvärr skulle lilla Amos pojken ha mat så vi bestämde oss för att köpa kaffebröd med hem till Kajsulina istället. Vilket ju var superduper mycket roligare.

cats 2

Plötsligt här i veckan insåg jag att vi faktiskt snart lever i Juni och det är dags att köpa uteblommor. Har antagligen helt förträngt det. Ännu mera påmind blev jag om det då jag såg Kajsas fina arrangemang. Både vid huset och lekstugan.

DSC_0096

DSC_0171

DSC_0057 (2)

Sommar armar behöver sommararmband. Kajsa hade hittat ett på Indiska som var somrigt och fint. Själv skulle jag villa ha ett långt sommarhalsband med olika färgers träkulor.

DSC_0133

I Kajsas gamla och gedigna trädgård växer en hel del perenner. T.ex. Vallmon, som ännu är i knopp.

DSC_0141

Syrenerna har börjat blomma.

DSC_0070

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s