gårdsloppis

 Idag har det varit gårdsloppisar runtom i hela Pargas. Bl.a. min granne var en bland många.

Eftersom det var så nära kunde jag ju int låta bli att gå och se vilka skatter hon hade satt fram för försäljning. Hon hade också en kompis med sig. Jag som bara tänkte titta kom hem med en massa. Men med en massa fint.

En vas typ Kupittaan savi, en gräddsnäcka från Pentik, en gammal emalj potta, en Smurf åt Cilla och en pyjamas åt Amosen.  Efter den här texten gick jag ut för att fotografera mina inköp. Skulle vara rysligt konstnärlig och sätta gräddsnäckan att stå på en tjock äppelträdskvist. Vad tänker en klok och praktisk människa med sunt förnuft om detta??? jo..det var precis vad som hände..gräddsnäckan föll i marken och gick i bitar. Det var dens öde.

 photo DSC_0008_zps2a17f83e.jpg photo DSC_0021_zps354933f4.jpg photo DSC_0027_zpsd68efd51.jpg

 photo DSC_0030_zps7b42d2a0.jpg

Jag har mina fobier som ibland harmar mig. Denna gång var det dessa loppisar som jag gärna hade besökt flera av. Men som jag int bara förmådde mig till på grund av allt folk. Nåja, vad kan man göra, sån är jag.

En sak som gjorde mig väldigt glad idag var att jag fick sätta mig till färdig dukat bord. Elin och Linda fixade lunch idag här hemma hos oss. Jag fick grillbiff och sallad. Mums vad det var gott. Det är alltid godare då nån annan har lagat maten. Till efterrätt hade Linda köpt glass. Tack till mina gulliga flickor för det 🙂

 photo DSC_0015_zpsf243e63c.jpg

 photo DSC_0012_zpsc207b89f.jpg

Midsommarrosorna blommar. Vem hade trott det i april. Att dom skulle blomma så här mycket före midsommaren.

 photo DSC_0036_zpsab1a2200.jpg photo ros_zps6c062a0d.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till gårdsloppis

 1. villaherberts skriver:

  Vilken skön helg du verkar ha haft, umgåtts med barnen, blivit bjuden på lunch, loppis, stadsvandring osv. Vilken fin ide att använda en gammal potta som ytterkruka. Fina foton som alltid. Synd bara att gräddkannan gick i kras.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det var verkligen synd..hade precis den rätta platsen för den. Jo, tack, har haft en riktigt trevlig helg 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s