en glad nyhet

DSC_0016

Tänk er detta, hur härligt är det inte. Jag får gå på kurs med människor i liknande situation som jag, jag får resa till södern och jag får omväxling från vardagen. Något roligt att se fram emot. Är så glad.

Annars var vi med Elin till Skanssi idag. Jag köpte ingenting åt mig men däremot åt henne. Hade en lycklig flicka med mig hem.

Före vi kom hem åkte vi fram och tillbaka till det unga paret för Elin hade int ännu sett deras lägenhet.

Samtidigt passade jag på att kika in i en affär som säljer pärlor av alla de sorter. Har länge kollat på somriga halsband, men tycker dom är rätt så dyra. Så häromdagen när jag var med Linda till stan köpte jag pärlor från en hobbybutik. Vet hur mitt halsband skall se ut, men inte hur jag skall få till det. I den här pärlaffären som jag besökte idag säljs det halsband som är lagade just så som jag vill ha det, så jag frågade om råd. Den snälla försäljerskan i butiken berättade exakt hur jag skall göra. Nu är det bara att fixa halsbandet enligt bästa förmåga.

cats

Inget gott som för något dåligt med sig..eller hur det nu var 😉

Min telefon dog idag. Vilken pärs. Min käraste ägodel. Mitt verktyg ut i världen var jag än är.

Som tur har jag min gamla telefon kvar. Så det går att nå mig, om nån skulle ha behov och jag kan nå den jag har behov av att nå. Det är kanske ändå huvudsaken.

Men…Sh”””ttttt…alltså 😦

Fast ändå om nätet sku skura (som vi säger i Pargas) eller datorn, det sku vara rena katastrofen.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till en glad nyhet

 1. villaherberts skriver:

  Trevlig resa önskar jag dig.
  Åh pärlor, halsband, örhängen osv. har en massa tillbehör till sånt liggande i en låda men kreativiteten och fantasin räcker inte till, men dom äter ju inget så de får ligga där ifall andan skulle falla på någon dag.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Har faktiskt också en flera burkar med pärlor liggandes på en hylla efter att jag gjorde tyghjärtan en höst. Men säger detsamma dom gör inget förnär. Tack..nå det är en tid dit ännu 🙂

   Gilla

 2. greta skriver:

  Grattis ! Gläds med dig Johanna- får inget om man inte försöker.
  Ha det gott, hoppas inte nåt ”skurar”idag 😉 men jag skall skura bastun tror jag.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Det var snällt. Bra att du får bastun ren. Man säger skorar egentligen, så borde kanske ha skrivit så istället.

   Gilla

 3. Helena skriver:

  Grattis, roligt med vistelse i södern ! Sen har du det i minnet när höstmörkret tränger sig på . Men nu har vi ju ett härligt ljus nästan dygnet runt 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s