en hälsning från lande

Vilket midsommarväder vi fick i år. Kunde int ha önskat bättre. Uffen välkomnar sin bror med familj.

DSC_0017

Det härligaste med vackert väder är då man får större utrymme att röra sig på. Det sämsta är myggorna som börjar surra runt en på kvällen.

Jag bjöd på det enklaste jag kunde. En helt traditionell midsommarbuffe’. Till efterrätt bjöds det på kaffe med jordgubbs cheece cake.

DSC_0037

På tal om jordgubbar tänkte jag falla på rumpan då dom utanför s-market ville ha 8 € för en liter. Hittade billigare utanför hong kong. Det hujsigaste priset på en liter fick man betala på åland, berättade systran min. 1 liter åländska jordgubbar kostade 20 €. Hujedamej, säger jag bara.

Med oss på midsommaraftonen hade vi denna söta lilla krabat. Cillas småkusin William. Han gillar muminkex och skiner upp som en sol då han får ta ett till.

DSC_0083

Midsommardagen var vi bjudna till Uffens bror. Dagen till ära lackade jag mina naglar i en i min smak vacker mintgrön färg.

DSC_0118

På broderns stuga finns en av dom finaste platserna jag vet. En udde med fina klippor och massor av hav runt omkring. Så fridfullt.

DSC_0141

Annars har jag fotat och blivit  fotad.

DSC_0169

Jag väntade och väntade på den omtalade månen och fick till slut se den komma fram bakom molnen. Den visade sig en stund och vipps var den borta igen.

DSC_0328

Detta mobilbloggandet tar musten ur en. Men ville ge ett litet livstecken. Kanske jag tar mig tid att blogga igen nån dag under semestern eller så inte. Kan säga att det är rätt så avkopplande att inte ha stressen över sig att uppdatera stup i kvarten.  Hur roligt det än är att blogga.

Det var det från mig den här gången. God fortsättning på sommaren kära ni och må så gott.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s