hemma en kort sekund

Ja så känns det då vi en gång i veckan sliter oss från lande för att åka och storhandla. Då hinner jag kanske in på datorn fram och tillbaka mellan shoppandet, bykandet och packandet.

Men idag åkte jag hem med Linda och Elin, Uffen kommer imorgon. För så var det planerat egentligen, att vi imorgon skulle åka hem för att handla, byka…betala räkningar. Jaaa..whatever som helt faller i glömska på lande men som bör göras.

Det känns helt härligt att få vara hemma lite längre. Att i lugn och ro få sätta sig ner framför datorn en stund. Visst har jag nätet på mobilen, men ingenting går upp mot en gammal hederlig dator. Så det så.

Har just sett på allsång på Skansen, vilken fiilis det var där ikväll. Nu laddar jag ner över 600 foton till datorn. Hälften antagligen helt onödiga, men ändå behöver dom ses över. Elin sa igår då hon kollade igenom fotona att jag tagit åtminstone 60 foton på två ödlor som kryper upp på vår grill varje dag. 60 foton är sannerligen 50 foton för mycket på några ödlor.

Tro det eller ej så steg jag faktiskt upp med tuppen en morgon för att fota tystnaden.

009

Endast den lilla oroliga stackaren var uppe med mig.

029

026

121

På den varmaste dagen under veckan som gått hade vi Lena på besök en dag.

148

Den dagen sa jag åt Uffen att nu är det nog dags att sätta ut simmbryggan. What a blessing för en mommosjuk gumma. Var i vattnet några gånger den dagen och därefter varje dag då vi har badat bastu.

136

Ebba bara stod i vattnet för att svalka sig i värmen.

168

Morgonmål på bryggan har avnjutits när vädret har tillåtit det. Inte så ofta man kunde önska, men ändå.

371

356

En dag orka jag bara int laga mat. Hur lätt det än är på sommaren med nypotätet och sill. Linda kan linda Pappa sin runt lillfingret och så bar det av till Kyrkbacken och Biffi.

255

Årets första lösglass fick vi till efterrätt.

285

Snart är det dags för Elin att ta körkort, FATTA!!! Alla har fått övningsköra på den lilla skogsvägen som går till vår stuga, nu är det Elins tur. Det första man får göra är att sitta i Pappas famn och styra.

330

Soldyrkande dotter. Färdigt brun efter en södernresa under midsommaren.

415

En dag åkte jag in till Kyrkbacken för att träffa Camilla. Så roligt att lite få komma bort från landelivet och göra nånting för en själv. Vad är int bättre då än att sätta sig ner och luncha med en vän.

436

Då jag en gång var på kyrkbacken passade jag på att besöka den omtalade nya antikvitetsaffären. Om ni rör er i Nagu trakten, missa inte den. Helt otroligt härlig, med en massa fina saker. Mina shopping nypor kunde den här gången låta bli att fastna vid nånting. Men suktar redan efter vissa saker jag såg…det gäller bara att välja vad. Beslutsångest!!

468

448

Har naturligtvis fotat blommor…

516

559

490

..och kräk..vilket nu int är så naturligtvis..men då det finns så många.

217

614

Kolla, den lilla har en fästing på sig..

612

606

569

Annars så är sockfabriken igång. Har stickat ett par åt Cilla och håller nu på med ett par åt Elin. Har läst böcker och har plötsligt blivit helt fast i Sex and the city. Fast jag har haft alla säsonger på DVD en längre tid, har jag ännu int kollat dom, förrän nu.

Over and out…kanske, kanske…kommer det nåt bloggtillfälle igen..who knows.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till hemma en kort sekund

  1. villaherberts skriver:

    Vilka fina sommarbilder. Ja handla bör man annars dör man, och tvättar gör man ändå dör man, nån gång. Ha en bra fortsättning på semestern, vi hörs.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s