home sweet home

Det är nu bara så, hur tokigt det än låter, att jag är lycklig över att vara hemma efter en månads semestrande på lande.

Nog för att vi återvänder dit varje helg ända tills den kalla hösten tar vid.

Det är bara den här sista veckan som jag har haft en ordentlig längtan hem, annars har tiden gått fort. Orsaken är kanske att jag int har fått bada bastu eller simma i över två veckor. Opererade bort ett födelsemärke under armen som började ilskas. Efter att ha påtat på min stortås nagelband blev det också inflamerat. Till slut fick jag en antibiotikakur. Såret under armen är så gott som läkt, men tån är ännu aningens sjuk.

Allt detta har betytt att jag varit rätt så ensam. Har ju nog haft Uffen med mig, men ändå int, liksom. Han pysslar med sitt och har bråttom.

Vad har jag då sysselsatt mig med?? Har stickat sockor på löpande band. Int för att det har blivit så många, det tar ju sin tid. Har hunnit få nästan fyra par sockor färdiga. Har naturligtvis också fotat en hel del.

Annars har vi umgåtts med alla våra familjemedlemmar i tur och ordning. Den lilla familjen var på lande en hel vecka, Linda har kommit och gått, likaså Elin och Alexander med sambo.

Vi har ätit ute flera gånger på en månad än vad vi gör på ett år. Buffalo, Biffi, Airisto och Najaden har levererat god mat. Senast igår avslutade vi semsestern på Buffalo med Uffens brors familj. Ribbs..det ni..det är super.

Glasskiosken i gästhamnen har också varit välbesökt. Tyvärr har dom nya smakerna på glass varit slut för det mesta, men int gör det någo, bara man får en glass. Favorit smakerna i år är mascarpone-citron och körsbär-vitchoklad.

Vi har varit en sväng med Uffens brors båt runt i skärgården, bl.a. till gullkrona.

Jag har haft träff med några mycket trevliga kvinnor som verkligen har gjort gott för mitt humör.

Det var vår semester i ett nötskal. Bildbevis kommer senare.

2400

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s