en bra början på veckan

Vår dator är låååångsam just nu. Så lååångsam så jag på söndagen då jag skulle öppna den trodde den var kaputt. Men så småningom startade den, men det tog typ en halv timme. Den borde antagligen formateras om eller så är den helt enkelt på väg att gå sönder.

Som tur har den gått igång nu varje dag hittils så att jag har fått mina foton fixade och ett inlägg skrivet, plus att jag får ett inlägg skrivet även idag.

Vilket är super eftersom början av min vecka har varit bra. Har umgåtts med en bästaste vän och en bästaste kusinvitamin.

På måndagen träffade jag vännen min och då åkte vi till Mylly. Vi strosade i butiker, åt en supergod California hamburgare och till påmat en cafe´latte och blåbärspiråg med vaniljsås. Förutom det fick vi ju prata av oss, vilket alltid gör gott för själen.

Igår hade jag träff med kusinvitaminen. Vi åkte till Sattmarks kaffestuga för det hade ju lovats så vackert och varmt väder och för att det bara är det mysigaste kaffestället just nu i Pargas. Det är inte bara den vackra miljön som gör det utan också allt det goda som man har att välja mellan till kaffet. Bl.a. har dom hemmagjord läsk.

Jag och kusinen har int träffats på jätte länge. Vi har helt enkelt int fått det att passa. Så igår när vi träffades fanns det minsann samtalsämnen. Det var mycket som ville berättas och det var mycket som ville luftas. Också igår en bra dag för själen, alltså.

DSC_0009

DSC_0011

cats 1

DSC_0023

DSC_0047

På kvällen åkte jag, Elin och Ebba till stranden för att Ebba skulle få svalka av sig.

DSC_0105

cats 2

DSC_0162

Skönt att det finns ställen dit man kan ta sin hund för ett dopp, även här i centrum av Pargas. Värmen tar så på våra små djurvänner med tjock päls.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en bra början på veckan

 1. villaherberts skriver:

  Du verkar ha haft en underbar semester. Massor av fina foton som vanligt. Saknat dina inlägg, blev verkligen glad när jag såg att du är på G igen. Ha det bra även om ”vardagen” är tillbaka för din del. Min ”semester” börjar på lördag då Ebba 0ch hennes föräldrar kommer och en vecka senare kommer Åbosonen. Skall bli underbart att ha alla sina barn i närheten ett tag. Den 20 augusti gäller ännu.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Nog har det varit en fin semester. Tack 🙂 Jag har också saknat dina… Vad roligt för dig att få alla hem. Det bästa är då alla är samlade och alla även får träffa varandra. Det blir ju så sällan då alla bor på olika orter. Jo, har den reserverad i almanackan 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s