sommarens bildkavalkad

Huh, hejaaa…vilket jobb…att välja några enstaka foton av tusen.

Här kommer i varjefall ett ganska stort axplock:

Sommar Cilla

cats 1

Den lilla familjen var på lande en hel vecka…

DSC_0111

..vi hann åka både till Buffalo och till Biffi på middag..

DSC_0148

351

..vi hann luncha, äta middag varje dag och njuta av Michaelas cheesecake med smultron på en dag..

cats 6

..flickorna hann vara på länk flera gånger…

cats 3

..vi hann även med några besök till gästhamnen.

277

187

293

323

I gästhamnen träffade Ebba sin halvsyster.

098

Elin med pojkvännen sin.

DSC_0317

Alexander och Lena kom ut en sväng.

cats 5

Månen var megastor en kväll..kommer int ihåg vilken.

DSC_0349

Sköna dagar i solen.

014

208

Mys-pys.

DSC_0356

En hund som bara älskar landelivet.

241

Ut på havet åkte vi då Uffens bror med fru tog oss med på en runda runt i skärgården. Vi var till Gullkrona, Airisto och Gästhamnen. Vi hade det roligt och njöt för fulla muggar av dom vackra vyerna, havet, turistandet och det trevliga sällskapet. Tack för det.

cats 2

cats 4

DSC_0305 (2)

127

DSC_0361

Vi åt på Airisto och glassen lockade oss till gästhamnen.

102

Förutom att jag träffade Camilla en dag, så hade jag även träff med Charlotta och Liam en dag, en annan dag hade jag träff med Monika. En dag råkade jag träffa min kusinvitamin med man. Dessa härliga människor och vänner förgyllde sannerligen min vardag.

cats 7

097

191

Lanternan är ett måste sommartid. Vackra franska toner till kaffet och kakan, det ni.  Tyvärr blev det bara en gång för mig den här semestern. Men sommaren är ju int slut ännu, så kanske jag en vacker dag söker mig dit igen.

169

Bagar Bengts potatislimpa med svart Emmental ost har hört till ett måste varje morgon.

243

Annars har fotandet av blommor och andra favorit motiv blivit lite bortglömt. Kanske det är så ibland. Att det som man brinner för avtar en tid för att sen igen återkomma. Det är den där inspirationen och bristen på fantasin som bråkar.

386

364

161

Sista lördagen av semestern åkte Jag, Uffen, Linda och Elin med Uffens brors familj till Buffalo. En trevlig avslutning på ledigheten.

274

Vi har också varit till min Mammas stuga en kväll hela stora familjen. Min syster från Åland med familj var där och likaså systran min från pjukala med familj. Tyvärr hade jag ingen blixt med mig så det blev inga bilder. Men tala om min glädje då jag en dag efteråt fick ett samtal av Elin att det låg ett brev i postlådan till mig av min systers son och vår gudson Arvid. Han är en baddare på att teckna. Han hade tecknat ett porträtt av Ebba från ett foto. Han är bara 13 år men redan en konstnär. Jag blev så otroligt glad. Den teckningen skall jag rama in och hänga upp på väggen.

389

Själv säger han att han inte tänker bli konstnär då han blir stor, men som hobby går det bra 🙂

Till sist ett sommar jag..med skitit och grått hår, med en gammal och smutsig huppare, utan bh:n, med  rynkor och runda kinder..men ändå med ett leende på läpparna.

DSC_0375

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Cecilia, Familj, Fotografering, Hundliv, Mat, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till sommarens bildkavalkad

 1. greta skriver:

  Det bästa till sist, fotografen! Kram ! Väntar på flera av dina sommarfoton då snön yr!

  Gilla

 2. greta skriver:

  🙂 Kanske jag borde svarat NEJ på förra captchan 😉

  Gilla

 3. Helena skriver:

  Vilken härlig sommarkavalkad ! Förstår att du har ett leende på läpparna 🙂
  Fin fortsättning på sommaren !

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s