korpoström

Programpunkten den här helgen blev plötsligt Korpoström. Linda ville ut och åka båt, så vad gör int Pappan i huset då, jo han tycker likadant. Mamman i huset var int så nödig. Det var ju trots allt Korpo sea jazz och massor av folk i farten. Socialfobi, you see.

Men som det nu är fick dom mig övertalad. Så iväg åkte vi med vår lilla skrutta till båt. Fast den är liten hade vi svårt att få plats för den då vi kom fram. Hamnen var proppfull av båtar. Med lite sökande fick vi den ändå inklämnd mellan en stor båt och en liten.

Hade tänkt att om vi nån gång i sommar åker till Korpoström så vill jag äta Ribbs. Så blev det nu int den här gången. Vi visste int ens om vi skulle få plats att äta. Men som det nu brukar göra, löser sig saker och ting till slut. Plötsligt satt vi där i mängden och åt middagsbuffe’. Vilken lycka var int det, för maten var riktigt god och människorna var det inget fel på heller. Härligt med en brokig folkmassa att titta på. Mitt fobi var som bortblåst.

Riktigt lyckad båtfärd med andra ord. Vilken tur att jag lät mig övertalas.

DSC_0006

DSC_0011 (2)

DSC_0029

DSC_0044

DSC_0049

DSC_0053

DSC_0068

DSC_0095

cats 3

DSC_0116

Till sist en bild på våran Bebbas som fyllde fyra år på lördagen.

DSC_0160

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s