en spontan fotosession

Igår kväll började jag och Elin tala om brudklänningar. Spottade ur mig att det skulle vara kul att ta foton av henne i min brudklänning.

Då blev det ett rysligt frågande efter den. Men just då orkade jag int ta fram den. Hon hade int glömt den över natten, så idag sa hon att nu orkar du väl. Och det gjorde jag. Var själv också nyfiken på hur den skulle se ut på henne.

Kan int säga att den är vacker. Men ungefär så såg dom ut då det begav sig i början på 80-talet. Fortfarande finns lappen kvar. Klänningen är från Fiance´och den kostade hela 320 mk.  Alltså ingenting med dagens mått mätt.

Eftersom vi tog fram klänningen och satte den på Elin tänkte jag att varför int ta några foton av henne i trädgården samtidigt. Trädgården var nu int det stället jag hade fantiserat om som fotograferings plats för just detta, men den fick duga såhär i all hast.

Detta var som sagt helt spontant och jag hade int tänkt ut någon rekvisita, eller någo poser för den delen. Kan ju int sånt. Glömde helt bort att rätta till klänningen t:ex. Fast klänningen int är så vacker är nog Elin vacker i den, tycker jag.

DSC_0009

DSC_0030DSC_0020

DSC_0016

DSC_0047

DSC_0043

Lite som en konfirmand ser hon ut bakifrån.

DSC_0051

Aningens oerfarna var vi båda två, vi visste int riktigt hur hon skulle stå och vart hon skulle titta. Nästa gång jag gör något liknande skall jag planera det grundligt och försöka ha lite fantasi.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en spontan fotosession

 1. AH skriver:

  Passliga bilder att titta på då det är bröllopsdag. Man har ju hunnit glömma mycket på 41 år.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Grattis på bröllopsdagen 🙂 Jo man glömmer även fast det redan är nästan 30 år sen.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s