jag visste det

I våras sökte jag till en rehabiliteringskurs i södern. Närmare sagt till Kreta, Agia Marina. Förstå min glädje då jag fick veta att jag blivit antagen.

Vad kunde vara bättre, allt i ett paket. Rehabilitering, södernresa, trevliga och förstående ledare och människor i samma situation som jag. För jag vet ju efter kursen i Österbotten hur gott det gör för en som jag. Att få umgås med människor som förstår en och accepterar en för den man är.

Jag meddelade på direkten att jag skulle komma och idag har jag med en klump i bröstet betalat självriskandelen.

Jag visste att denhär dagen skulle komma, jag visste att jag skulle komma på andra tankar ju närmare resan jag skulle komma, jag visste hurdan ångest jag skulle få.

Men, jag vet också att då dagen för resan är här och jag sitter där i flyget finns det ingen ånger eller ångest mera. Jag vet att veckan kommer att vara härlig och att jag kommer att få ett minne för livet.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s