helgen som gick

Egentligen började min och Elins ”helg” redan på torsdagen. Då åkte jag med henne och hennes kompis till huvudstaden. Flickorna skulle fördriva tiden på Borgbacken medan jag skulle springa i butiker.

Hade Drumsö outlet butiken i tankarna. Har hela sommaren trånat dit. Har fått e-post efter e-post om hur dom säljer ut alla sommarens kläder. Nå, visste ju av erfarenhet att det mesta int skulle passa min kropp, men man kan ju alltid försöka. Tog allt som jag gillade i storlek XXL i korgen och gick och provade, ut kom jag med tre plagg som passade. En topp, en t-skjorta och en tröja.

Tänkte för mig själv vilken guldgruva butiken är för er som är aningens mindre än jag. Märkeskläder för 5-20 Euro/st.

Före jag sökte flickorna hann jag med en tur till Sello.

DSC_0010

  Då vi kom hem bar det av till stugan. Uffen hade fredagen ledig, så det var bara att slänga lite kläder i en kass och så åkte vi iväg.

Den lilla familjen kom på fredagkvällen till lande och åkte hem på lördagkvällen. Då dom kom åt vi årets första squasch soppa…MUMS. På lördagen blev det grillmat. Solen sken och livet var gott. Härligt med en glad och sprallig Cillagumma.

DSC_0071

DSC_0078

DSC_0105

DSC_0129

DSC_0142

Pappa Fredrik var grillmästare och bärplockare.

DSC_0118

Nu är buskarna tomma på lande..PUST…vad skönt.

Då den lilla familjen hade åkt hem bestämde vi, jag och Elin, oss för att åka till kyrkbacken på glass. Döm om vår förvåning och besvikelse då glasskiosken var stängd. Istället fick vi gå till strand cafeét på en glass. Int någo fy skam det heller, men då man har fantiserat om något, så harmar det ju.

DSC_0194

DSC_0183

DSC_0175

Nagu kyrkogård och en massa knott.

DSC_0206

Är hösten här???

DSC_0195

Då vi åkte hem stannade vi vid en råg åker (för jag tror att det är råg).

DSC_0218

DSC_0239

DSC_0225

På söndagen regnade det och var allmänt slött. Både jag och Elin längtade hem.

Under helgen ville Elin att jag sku ta lite foton av henne. Eftersom hon vänder kappan efter vinden är det alltid ett måste att vara med på noterna då den rätta vinden passar på. Vi gick längs vägen en bit och så hittade vi en passlig plats. Då vi gick hemåt märkte jag att jag hade kameran inställd på moln, fotona blev alldeles gula i solskenet. HMpffff#####…

Tänkte att nog kan jag åtgärda det i photoscape. Men sini, icke sa nicke..hur jag än försökte blev hon antingen ljusgul eller ljusgrön. Här kommer ändå några pics.

DSC_0020 (2)

DSC_0038

DSC_0047 (3)

DSC_0057

Till sist en bild på Ebbasen som kollar in trafiken på vägen bakom en åker.

DSC_0264

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s