frustrerad

Ja det blir man då datorn krånglar. Den kommer så att ge upp kontraktet i en snar framtid. Den är full av en massa skräp och jag kan ingenting göra. Bara att få igång eländet tar timmar. Detta inlägg borde ha varit skrivet för länge sen.

Så om det plötsligt blir helt tyst här, misströsta inte, jag tänker int sluta blogga.

Helgen som gått har varit ett av de lugnaste på hela sommaren. Endast jag och Uffen var på stugan. Jag pysslade med mitt och han sysslade med sitt. Vädret var det inget fel på heller, förutom  känslan av hösten som sakta smyger sig på en. Kvällarna blir mörka, luften blir kallare och fuktig, vattnet blir klarare. Trots att sommaren int är min favorittid på året känns det ändå vemodigt.

På lördagskvällen var det plattande lugnt och himlen blev rosaskimrnde av solen som gick ner.

DSC_0011

Tyvärr kom jag lite för sent ner till bastun. Hade jag kommit tidigare hade himlen varit ännu rödare.

Utsikten från verandan där vi sitter mellan badandet. Min favoritplats av alla på stugan. Det är bara för härligt att först basta riktigt ordentligt, sen hoppa i sjön och efter det sätta sig på verandan med en kall cider och blicka över sjön.

DSC_0037

Ebba ligger på sin favvoplats.

På morgonen tänkte jag helt missa dimman som låg över sjön. Vaknade halv åttatiden för att gå på dasset då jag såg den. Fick bråttom in för att söka kameran och snabbt ut igen. Hann just och just få några dimmbilder förrän den hade skingrade sig.

DSC_0058

DSC_0064

DSC_0082

Aningens gryniga bilder för att jag hade glömt att ändra ISO-talet till mindre.

DSC_0147

DSC_0119

DSC_0136

Ja jag pysslade med mitt. Fotograferade, stickade på en socka och läste ut Dan Brown`s bok ”Inferno”, vilken var som hans böcker är, lättläst, med en massa information, långdragen och med en twist i slutet. Medelmåttlig. Ingen sträckläsare.

Uffen han klöv ved bl.a. Det tar int slut på arbetet på stugan.

DSC_0237

DSC_0241

Ebba njöt i solskenet.

DSC_0255

Bär och blommor.

DSC_0162

DSC_0229

På söndagen fick jag Uffen lurad på en Pizza till Biffi. Så innan vi kom hem, körde vi där via. Ingenting går upp mot en hederligt flotig och krispig pizza, en dag då man bara int sku orka laga mat.

Färgfästet.

DSC_0295

Efter drygt en halvtimme, hem ljuva hem.

Annonser
Det här inlägget postades i böcker, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till frustrerad

  1. Lis-Marie skriver:

    Du har såå fina bilder. Sensommar då den är som bäst.

    Gilla

  2. Mary-Anne skriver:

    Verkligt snygga bilder Hanna. I synnerhet de i solnedgången och dimman är något extra. Å Ebba är ju bara för sööt. OCH sluta INTE med bloggen, läser den mycket gärna.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s