sockfabriken

Har skrivit om sockfabriken hela sommaren som om jag har producerat sockor på löpande band. Nå så är inte fallet. De fakto har jag åstadkommit hela 5 par. Är int så flink med mina fingrar, så det tar tid. Men bra så.

DSC_0004

DSC_0011

Har stickat ett par åt mig själv, dom första, testsockorna. Ett par sockor är åt Linda, ett par är åt Elin och två par är åt Cilla gumman. Är int alls klar med sockstickandet. Skall ännu knåpa ihop ett par åt mina två andra flickor. Har redan garn färdigt inhandlat.

Annars känner jag mig super duktig idag. Har äntligen tagit itu med städandet av huset. Vessorna blev dom första som fick sig en omgång. För många en del av vardagen, men för mig en prestation i sig. URK, PURK den som har besökt dom under sommaren. Nå nu är det helt safe att gå på toa hos oss igen.

T.o.m Cilla kan gå på toa nu här hos fammo. En ”potta” som man sätter på WC stolen har inhandlats. Den är roooosa, helt enligt Cillas smak.

Har tänkt att jag skall försöka städa ett rum per dag. Få se hur det går. Men nu är jag i alla fall på g.

Till sist min eländiga tomatplanta. Den har fått en röd tomat. Men tomaten ser int riktigt frisk och god ut. Undra på det, som den hänger på en kruttorr planta.

DSC_0023

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s