en tom hjärna

Min hjärna är helt tom. Vad skall jag skriva om idag, liksom! Är det klokt att ens börja skriva ett inlägg om man int har något att skriva om. Kanske det kommer nån ide´medan fingrarna rör sig över tangenterna.

Jo, en sak. Har prenumererat på den första månaden av Netflix som är gratis. Har redan avbeställt den, men man har ändå hela månaden på sig att se, vad man nu vill se. I Netflix hittade jag en ny serie. ”Orange is the new black”. Hade ingen aning om vad den gick ut på och första avsnittet var rentav dålig i min smak. Men jag gav den en andra chans och såg det andra avsnittet. Bra var det för nu har jag en ny favorit serie att kolla på.

 photo MV5BMTUyMDA5NTY1M15BMl5BanBnXkFtZTcwMDExODY2OQ_V1_SY317_CR60214317__zpsdf4805bb.jpg

(bilden tagen från nätet)

Annars tycker jag att Netflix är lite väl råddig. Har svårt att hitta något att se på, trots att utbudet är enormt. Kanske det är det som är felet, det finns för mycket helt enkelt. I fortsättningen gör jag som jag alltid har gjort d.v.s laddar ner mina favorit serier som jag ser på. Vilket ju antagligen int är så klokt med tanke på allt skräp som tycks ta sig in i min dator.

Kan ju också säga min åsikt om gårdagens ”Allsång på Skansen”. Sista avsnittet och det sämsta på hela sommaren. Det har varit otrolig feeling dom andra gångerna, men igår saknades den. Vadan detta. Var det allsångerna som dom flesta var obekanta för mig, var det artisterna, var det musiken. Slutklämmen, ”Dancing in the street”, var nästan det bästa i hela programmet, förutom Måns Zellmerlöw då som alltid är bra och..

..en ny bekanskap, en helt suverän sådan. Säkert ett helt kännt band för många, men inte för mig. Mando Diao. Helt fantastisk musik till Frödingers poesi.

Eller vad sägs om:

”Strövtåg i hembygden”

Det var det från ett tomt huvu.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s