en dag i taget

Ett rum varje dag, blir nog till ett rum en gång i veckan.

Jag talar om städningen av huset som jag planerade efter vessa städningen. URK purk. Känner mig just nu så olustig så jag bara int kan åta mig något. Jag går omkring helt rolös från ett rum till ett annat. Jag sätter mig ner för att igen stiga upp efter fem minuter. Jag ser allt det jag borde göra men får ingenting gjort.

Såna dagar är jag bara tvungen att helst göra någo. Någo, för att komma bort från oredan här hemma.

Gick ut och gå med Bebbasen. Första gången efter sommaren. Elin har skött om det så här långt. Nu är det min tur att ta vid. Vi gick runt golfbanan, vart annars? Det kändes bra att vara ute och röra på sig. Oron i magen försvann för en stund. Antagligen även på grund av mitt fotande. Det är den bästa terapin så där annars. Allt annat slutar existera.

DSC_0022

DSC_0006

DSC_0039

DSC_0050

DSC_0067

DSC_0044

DSC_0053

DSC_0071

DSC_0107

Det är lite konstig tid just nu tycker jag då man tänker på motiv. Sommarens fägring börjar ta slut och hösten har int riktigt ännu tagit vid. Vi lever mitt emellan. Lite tråkigt ur fotograferingssynvinkel. Men då är jag ju bara amatör, kanske det finns massor med vackert ännu innan hösten är här, vad vet jag. Måste bara söka, kanske jag finner 🙂

Efter att jag hade varit ut med Ebba, hoppade jag i duschen, tog rena kläder på mig och åkte till stan. Av ingen annan orsak än att komma bort hemifrån, att få dagen att gå så fort som möjligt. Konstigt, tänker säkert många. Det finns ju tusen saker att göra som får tiden att gå, än att åka till stan. Men som jag nu gillar stadslivet, gillar cafeér och gillar människor, människor som inte känner mig. Gillar att bara gå omkring i diverse butiker och kolla in utbudet.

Tänkte också på Alexander med sambo som jag int sett på länge. Eller, egentligen ser jag Alexander varje dag då han är hemma på middagstimme, men då är han int så värst social. Lena hade jag faktiskt int träffat på länge. Så jag frågade om jag fick komma på besök och det fick jag. Blev bjuden på en smaskens rödvinbärspaj med vaniljglass. Så jag hade tur som kom på besök just idag.

Efter en dryg timme åkte jag hem och nu sitter jag här.

Så gick den här dagen.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en dag i taget

 1. greta skriver:

  Gillar som du vet DINA FOTON! Idag kände jag mig också sådär vet inte vad- olustig…
  Hoppade i bilen-till bilen rättare sagt(mitt onda knä 😦
  )For och hälsa på en vän- tant som fyller 94 nästa vecka, Alert i både tanken och kroppen Jag beundrar henne så 🙂
  Tummen upp för oss (Y)

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Ja, ditt knä, hoppas det blir bättre snart. Förstår om du känner dig olustig om du har ont hela tiden. Såna tanter är ju så inspirerande..tummen upp 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s