vad är välan bättre…

…än en kompis som drar ut en på en promenad.

Man slår många flugor i en smäll på det viset, vad gäller mig då. Jag slipper det onda samvetet att inte ha gått ut och gå med Ebba, jag får motion och frisk luft, jag får prata av mig och hoppeligen vara en bra lyssnare och jag får tankarna bort från allt ångestfyllt för en stund.

Jag och väninnan min gick runt golfbanan. Efter golfbanan gick vi en lite längre väg hem än vad jag brukar och hamnade plötsligt i Vepo stranden (tror den heter så). Vilket var helt härligt för Ebbasen som fick svalka av sig i vattnet. Vännen min orkade leka med henne medan jag fotade. Så därmed fick Ebba också en guldkant i dagens vardag.

DSC_4

DSC_0015

DSC_0027

DSC_0068

cats 1

DSC_39

DSC_0077

Ett bra slut på kvällen var IDOL som körde igång på Sveriges TV4, och ett avsnitt av Suits.

Annonser
Det här inlägget postades i Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s