tänkte ge upp

Har nu i några veckor sökt en sportig tunn vindjacka att ta med mig till Kreta.

Hur svårt kan det vara???

Naturligtvis har sortimentet krympt i och med att det har varit REOr. Men sortimentet av storlek större sportiga damkläder har int från första början varit så stort i någon affär. Har sprungit i alla tänkbara sportaffärer och varuhus. Mitt sista hopp var Intersport i Åbo. Vet ni, dom levererade. Blev verkligen glatt överraskad av det stora sortimentet dom hade av D-måtts kläder. Dessutom så var dom precis lika mycket nedsatta som alla andra jackor med normala mått. Men som sagt det har varit REA. Ändå fanns det massor av modeller att välja mellan. Dessutom var dessa jackor inte alls tantaktiga som stora människors kläder tenderar att vara. Frågan var bara fanns det kvar någon i min storlek med det rätta priset. Det fanns det. Välade mellan tre jackor.

Fatta vilken lycka!!

Jag vet int hur länge jag välade, men till slut fattade jag ett beslut. Det blev en svart Raiski jacka med turkosa detaljer. Som dragkedjor och foder. Priset var inte det lägsta möjliga reapriset men inte heller det dyraste, av dom som jag valde emellan.

Tadaa…

…kolla in jackan och inte mina rynkor, mina hängade ögon och mina stora mörka påsar under ögonen 😉

DSC_0005

Jag är nöjd äntligen. Trodde verkligen jag inte skulle hitta nån jacka överhuvudtaget. Tacka vet jag Intersport i stan.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till tänkte ge upp

 1. gretaj skriver:

  Jättesnyggt! Undrar om min överdel kunde få rum där inne?

  Gilla

 2. Bitte skriver:

  Nämen va snyggt det blev till sist! Fräscht och bra!

  Gilla

 3. villaherberts skriver:

  Nämen va fin, önskar att jag kunde hitta en liknande. Måste kanske ta en tur till Vasa.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Den som söker han finner, eller hur det nu var..detta var rena rama turen. I Vasa brukar dom alltid ha så bra sortiment i alla butiker, så säkert hittar du nån där.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s