äntligen

Har äntligen städat vår äckelhåla till kylskåp.

Har ingen aning om när jag senast har gjort det, men antar att det var länge sen, eftersom jag hittade produkter med förfallodagen nån gång i slutet av år 2011. (Fy vad jag skäms, men det var inte många saker som var såå gamla). Usch för mig som har låtit det gå så långt. Ni kan kanske tänka er mängderna som slängdes i roskisen, sylter som slängdes i vessa byttan och is som behövde avfrostas från boxen.

Men nu är det gjort.

Nu är vårt kylskåp cleant och tomt.

Är lite rädd över vad mannen i huset kommer att säga då han öppnar kylskåpsdörren idag.

För att hålla kylskåpet städigt, har jag följande strategi. Inget onödigt köpes dit. Allt som köps bör användas till slut innan det köps nytt. Alla produkter har sina egna platser, så att det är lätt att hitta vad man behöver. Allt skall också ställas tillbaka på sina givna platser.

Borde jag skriva en stor lapp med kylskåps regler på kylskåpet så diverse familjemedlemmar skall komma ihåg min nya plan för att kunna ha ett renare och fräschare kylskåp.

Efter att ha gjort detta stordåd kände jag att jag kunde unna mig en latte och en grismunk ute i trädgården.

Jag lagade en latte åt mig och Elin lagade kakao åt sig. Vi toppade båda dryckerna med vispgrädde och jag strödde ännu lite kanel över min.

cats

DSC_0012

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till äntligen

  1. villaherberts skriver:

    Förstår din känsla efter kylskåpsröjningen, borde också få nånting gjort men just nu njuter jag bara av livet.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s