i brist på bättre

Detta lär vara ett bot mot bloggtorka, men då mest för sommarmånaderna då man int är så flitig bloggare. Det är en lista med frågor som introducerades av Linn Ljung i juni i år. Nå nu är det ju inte början av sommaren mera utan slutet, men känner ändå att en lista kunde vara på plats.

Enligt Linns lista borde jag sätta en somrig bild på ben här. Men en sån bild har jag inte och trots att mina ben int är precis kritvita är dom ganska håriga och rätt så fula, så sätter in en höstbild istället.

DSC_0012

Nu är det kväll då jag skriver inlägget , så vissa frågors svar blir lite konstiga.

Dagens planer:

Tänkte baka mocca rutor, men det blev inte av. Tänkte besöka min syster, men hon hade andra planer. Tänkte laga pannkaka till kvällsmål, vilket jag har gjort.

Min lunch kommer att bestå av:

Eftersom min plan om att träffa systeryster inte blev av, åkte jag istället fram och tillbaka till Skanssi. Åt en dagens subi, kalkon, på subway. Till efterrätt drack jag en latte och smaskade på två bollar pistasch glass på Leonidas. En ytterst god combo.

Vädret utanför mitt fönster är:

Höstaktigt. Molnigt.

Inatt drömde jag:

Drömmer varje natt något. Men kan för mitt liv int komma ihåg vad det var inatt. Drömmer ofta om sånt som har hänt under dagen, eller sånt som jag grubblar över, eller om jag int har hittat svar på tal då nån sagt något fult till mig. Ofta drömmer jag mardrömmar och vaknar helt ångestfylld, vilket sen förstör hela dagen för mig.

Igår hände detta:

Jag städade och tvättade vårt kylskåp. Jag stickade. Jag kollade på det nyaste avsnittet av tv-serien SUITS.

Dagens outfit består av:

Här hemma har jag just nu ett par svarta knälånga jumppabyxor och en svart t-skjorta med gröna detaljer på mig. Då jag åkte till skanssi hade jag blå farmar treggings, en rutig skjortaktig tunika och mintgröna converse.

Det här är min favoritlåt just nu:

Den här sommaren har jag lärt mig något nytt:

Jag har lärt mig sticka sockor.

Nästa fest jag ska gå på är:

Det är ju forneldarnas natt i helgen och vi är bjudna till Uffens bror. Ingen fest, fest..men ändå festligt.

Just nu är jag  irriterad på:

En viss fb status. Vill int desto mera gå in på den.

Däremot vill jag rekommendera:

Hittade TV-serien SUITS på dreamfilm.se och har nu kollat alla avsnitt som har kommit. Tredje säsongen är på gång i USA. Den handlar om en advokatbyrå och specifikt två advokater. Den är harmlös, underhållande och rolig.

Suits DVD Release Date

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s