mobil upplandning

Sitter i en flera kilometers lång färgkö till Nagu. Forneldarnas natt tycks locka folk till skärgården.

Regnet öser ner, och undrar i mitt stilla sinne om det kommer att vara likadant imorgon. Som sagt är vi ju bjudna till Uffens bror för att fira villa avslutning. Deras sommarstuga är på en ö med många vackra platser och vyer att fotografera. Men om vädret är såhär blir fotograferandet nog ogjort.

Vad gör man då, då man sitter i en bilkö i en timme eller två? Som tur har jag ju telefonen, och vilken lycka att det är en windows telefon. Jag brukar kolla fb, twitter och bloggar jag läser. Medan jag gör det tuggar jag på såndärna runda tuggummin som man kan köpa för en liten peng i tuggummiautomaterna. Nå man får köpa dom i lösvikt på prisma och jag har pippi på såna. Smaken påminner mig om min barndom. Kan erkänna att jag tuggar på dom så länge som dom har smak, typ några minuter, sen spottar jag ut dom. Urk..vad äckligt tänker ni…men sån är jag. Tyvärr är dom ganska söta så dom är int precis bra för mitt blodsocker, vilket jag ju nog borde tänka på då jag klämmer i mig sådär 10 stycken. Men till mitt försvar är detta endast ett fredagsnöje.

Hhhhmmmmm…är hon 10 och inte 50???

Nu är vi så långt i vårt köande så vi antagligen kommer med på nästa färja. Bra gick ju den här dryga timmen. Och mobilbloggandet gick också bättre än nånsin, antagligen för att mina fingrar har lärt sig att hitta rätt på tangenterna.

Ha en trevlig och skön villa avslutning eller forneldarnas natt.

(PS: vi blev andra på stranden)

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till mobil upplandning

 1. Camilla skriver:

  Ha en skön forneldarnasnatt!!Skit i om det regnar för snart är du i solen 😀

  Gilla

 2. villaherberts skriver:

  Tacka att det regnar, här i Österbotten är det förbud mot raketer och öppen eld pga risken för skogsbrand. Torrt så det knastrar i terrängen. Så det blir ingen riktig villaavslutning, men jag behöver ju ingen sån som bor på stugan året runt 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Hörde det på radion idag. Synd för er där uppe. Nej, det behöver du ju inte ;-). Nog gör regnet gott här nere också. Ha det så bra!

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s