vår framdörr

Våran framdörr faller helt i glömska under sommarmånaderna. Vi använder oss bara av bakdörren. Detta leder till att jag int alls följer med hur mina ute blommor mår. Man kan gott säga att dom också faller i glömska. Det blir lite dåligt med vattnandet. Int kan jag säga att jag vattnar blommorna på bakgården regelbundet heller, men jag påminns i varje fall om dom varje gång jag går ut.

Enda gången jag ser hur det ser ut på våran framgård är då jag kör förbi huset. Nu har jag i flera veckors tid sett min flitigalisa helt vissen och sorgsen. Lobeliorna har hängt som en brun rishög från krukan på väggen. Varje gång har jag tänkt att sådär kan det ju int se ut. Så idag tog jag tag i saken och åkte till plantagen och köpte en boll krysantem. Då jag kom hem slängde jag flitigalisan och lobeliorna i komposten och flyttade murgrönan jag hade i en kruka på baksidan till krukan på framsidan.

DSC_00041

DSC_0006

DSC_0008

DSC_0017

Nu undrar ni förstås varför jag åkte ända till Plantagen, nog finns det ju krysantemer på närmare håll. En orsak var att jag hade ärende till Mylly, en annan orsak var att jag läste på plantagens sidor på nätet att alla grönväxter var till halva priset. Tvi fick jag..någo såna rabatter fanns där då inte.

Blev smått besviken. Hade några pengträd on my mind.

Huvudsaken var ändå att få framsidan lite finare.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till vår framdörr

  1. Helena skriver:

    Det blev ju fint ! Men glöm nu inte att vattna 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s