sleep along day

Yess!!! Händer ju int så ofta 😉 Synd på det vackra vädret jag kunde ha njutit av. Fullständig sommar har det varit där ute.

Steg upp då Elin ringde och frågade om jag kunde komma och söka henne från skolan tre-tiden. Tur att hon ringde annars hade jag väl försovit mig till ett möte jag skulle på. Gissa min förvåning över värmen som slog emot mig då jag kom ut.

Då jag var och hämtade Elin körde vi via butiken. Var såååå sugen på en riktigt färsk munk. Vilken tur jag hade för det fanns just dom munkarna jag tycker bäst om. Grismunkar med äppelsylt. MUMS!

Håller på att läsa Jo Nesbö:s första bok ”Fladdermusen”. Min Mamma har höjt hans böcker till skyarna. Dom är sååå infernaliskt bra enligt henne. Ja så bra att jag utan att ha läst en enda har köpt nästan alla som kommit ut i pocket, förutom den sista. Nu undrar jag så smått varför. Har kommit på att jag och Mamma kanske int alltid har samma smak vad gäller böcker. Har läst halva boken och den kunde int vara mera långtråkig. Så långtråkig att då jag läser den börjar mina tankar snurra runt i en massa andra banor.

För nog är det ju bokens fel och inte mitt, eller??? Har det kanske något att göra med koncentrationen.

Men ändå, varför köpa alla utan att ha läst en enda. Kanske jag lärde mig en läxa igen en gång. Nu får det banne mig vara slut på bok köpandet. Förutom att det är dumt är det också dyrt. Tänk vad många pengar jag har lagt på dessa, och de kanske aldrig blir lästa. Vilket slöseri. Detta gäller inte bara dessa böcker utan en massa andra som också står på hyllan olästa.

Från och med nu lovar jag att bara köpa böcker som jag tänker läsa direkt jag får dem i min hand. Böcker som verkligen intresserar mig.

Punkt och slut!!!

Annonser
Det här inlägget postades i böcker, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till sleep along day

 1. kicki skriver:

  Ge Nesbö en andra chans! Har läst många av hans böcker och jag håller med din mamma helt och fullt. Fladdermusen har jag inte läst, så den kan jag inte uttala mig om. Om man gillar deckare så är Nesbö definitivt en av de bästa.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det gör jag ju, gillar deckare. Skall nog göra det, har ju dom alla, så jag kanske ändrar åsikt på vägen 🙂

   Gilla

 2. Molly skriver:

  Jag tycker Nesbö är väldigt ojämn. Just de första böckerna av honom hade jag svårt för. Snömannen, Pansarhjärta och inte att förglömma den senaste Polis är jättebra 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s