förälskad hund

Ja jag vet int annars hur jag skall förklara det. Våran Ebba är löst på vår gård innanför ett staket. Detta har funckat ypperligt tills nu. Då en Zorro hund går förbi, då tar hon sig på något vis ut, antagligen genom att hoppa över staketet och följer efter.

En morgon för en tid sen knackade det på dörren och  Zorros husse kom hem med våran Ebba. Hon hade flera gånger följt efter dem. Han ville bara få oss medvetna om saken.

Idag knackade det på dörren igen. Den här gången var det Zorros matte som hade besvär av en efterhängsen Ebba. Hon sa att hon försökt hämta hem henne några gånger, men att hon bara kom efter. Så eftersom hon hade brått på jobb och inte hann leka hämta hem hunden mera knackade hon på dörren.

Jädrans hundrackare säger jag bara.

Vill påpeka att jag är glad över att man kommer och säger till. Det är viktigt att veta om hunden hålls på gården eller inte. Om man verkligen kan lita på den.

Efter dagens händelse följde jag extra noga med Ebbas förehavanden ute. Först låg hon och sov så snällt på terrassen och i nästa minut var hon borta. Då stod hunden ute på trottoaren och nosade. Ropade argt på henne och hunden kom med huvudet nere och svansen mellan benen. Hon vet precis att hon int har något utanför gården att göra.

Nu gäller det att vara observant i framtiden.

Har helt glömt bort att berätta om en spontan träff jag hade med min kusinvitamin häromdagen. Hon ville ha sällskap då gubben var borta.

Hur jag suktar efter dessa väninne träffar, detta fast jag är urusel på att ta kontakt själv.

Som jag sagt förut, jag har int många goda vänner, men med dom jag har, känner jag mig helt avslappnad. Jag kan prata om whatever , jag kan vara mig själv och jag får ta del av nån annans vardag än min egen.

Först satt vi på deras strand i eftermiddags solen och sen förflyttade vi oss upp på deras nya terrass. Det är alltid så mysigt hos min kusinvitamin.

DSC_0039

Kolla vad dom har kört omkring med i sommar.

DSC_0017

DSC_0003

DSC_0016

Ostar och vin är aldrig fel. Vinet blev odrucket för mig, men ostarna mmmmmmm!!!

DSC_0040

DSC_0030

Hemma blommar squaschen ännu, likadant höstfloxen.

DSC_0234

DSC_0245

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till förälskad hund

  1. villaherberts skriver:

    Skönt med vänner som man kan vara sig själv med och ost är ju aldrig fel. 😉

    Gilla

  2. Monika Sangder skriver:

    Du uttryckte i ord hur jag känner det. Kram vännen min.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s