kors i taket

Under bland alla under!!!

Nå nej, nu tar jag väl ändå i lite för mycket. Men otroligt nog steg jag upp klockan åtta i morse och redan klockan nie var jag på skogspromenad med Bebbasen. Hade jag gått ut lite tidigare hade jag hunnit fota dimman som låg över marken. Men man kan ju int få allt. Fick i varjefall en lugn och fridfull stund ute i skogen.

DSC_0065

DSC_0069

DSC_0092

DSC_0075

DSC_0112

DSC_0118

DSC_0138

Då jag åkte iväg var det 10 grader ute…brrrr..liksom. Så jag tog på mig en långärmad t-skjorta, en ylletröija, en toppaväst och långbyxor. Gissa om jag fick varmt. Då jag åkte hemåt såg jag folk som gick i shorts och kortärmat.

Tala om att ha hjärnan lite off just nu.

DSC_0252

OBS! Lägg märke till mina skitiga byxor. Det är något man måste ta i beaktande då man går ut och fotar. Man gör det int alltid stående. Dessa byxor köpte jag för ett par år sen för 1 Euro på Seppälä. Kunde int vara mer passliga att skita ner. (är ingen vidare outfit-fotograf 😉 )

Hade idag endast mitt fasta objektiv med mig.

DSC_0172

DSC_0198

DSC_0174

DSC_0175

Kan bara konstatera att det objektivet och jag inte är nån bra kombination.

Eller så krävs det bara övning.

Kamomilla från Creatella.fi hade workshop i porträttfotografering igår och jag blev plötsligt förhindrad att delta. Gissa om det harmade då jag såg alla fina bilder som dom, som var med, hade tagit. Det var kanske en orsak varför jag valde just det här objektivet idag, för  jag märkte att dom flesta hade tagit foton med en brännvidd på 50 mm och ett skärpedjup runt 2. Så jag testade att ta ett porträttfoto av Ebba 😉

DSC_0211

35 mm, f2, 1/640

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till kors i taket

  1. greta skriver:

    Kommer att tänka på NATURVÄKTARNA!
    Tack för dina fina foton igen Johanna!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s