vill och vill int

Jag i ett nötskal.

Åtminstone då det gäller att gå på fest, gå på teater eller åka nånstans.

Och nu skall jag ju åka på torsdagkvällen till Kreta. En del av mig är helt YESSSSS!!!! Den andra angstar bara värre. Det här visste jag ju att skulle hända. Vad bra för mig att resan var bindande nästan omgående då jag hade fått bekräftelse att jag hade blivit antagen till den. Om jag nu skulle få välja, skulle nog biljetten ha fått gå till nån annan.

Nu snurrar det i huvudet på mig..kläder..kappsäck..strandväska..handväska…passet..pengar..en bra bok..mediciner..recepten..salvor..solbrillor..kameran, har jag säkert allt jag behöver. Får jag ihop en enhetlig garderop som väger så lite som möjligt.

Hur skall jag kunna hålla reda på allting själv utan att nån far iväg med mina slantar och min kamera.

Sen är det mitt hår, BIG problem. Skall jag klippa det..nepp jag vill int klippa det. Borde jag färga det..nepp det blir bara dyrt i längden..är det grått så är det. Kan en snart 50-åring ha lite längre hår??? Är jag helt ofräsch…o.s.v…o.s.v..

Tänk alla dessa tankar och all denna ångest över en vecka som kommer att gå i ett nafs. Som helt hundra kommer att ge massor, vara rolig och antagligen bli ett minne för livet.

Nu har jag gnällt om detta från och till i några månader, men snart är det över. Snart får ni se bilder från solvarma stränder, goda maträtter, vackra vyer, blå himmel och solsken.

 Alla i min omgivning är flunssiga. Elin ligger på sängen helt slut och helt stockad i näsan. Så jag håller tummarna, att jag inte blir sjuk.

DSC_0009

Köpte en ”tulilatva” åt mig på fredagen. Rosa och lime, en oslagbar kombination.

DSC_0015

DSC_0012

Ebbasen..

cats

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till vill och vill int

 1. Camilla skriver:

  Du kommer att få en supersuper-resa så sluta angsta och ta vara på allt du får ut av den ! Ha det gött ❤

  Gilla

 2. villaherberts skriver:

  Du skall se att allt går bra, glömmer du nåt så klarar du dig säkert utan det och är det något viktigt så går det att skaffa på plats, det finns affärer på Kreta också. Huvudsaken att du har pass och bankkort med dig. Ha en bra resa och njut av den.

  Gilla

 3. Bitte skriver:

  Åh va bekant det låter! Jag både vill och vill inte också, ofta samtidigt! Det brukar gå bra när man kommer iväg, heja dig! Ibland måste man bara masa sig ur komfortzonen, för att få ny input. Och visst kan du ha långt hår! Det bestämmer man väl själv! Om du trivs i långt hår, ska du ha det. Kram!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det är ju bra att jag int är ensam om det. Och jo..vet ju att det nog kommer att gå bra. Tack, Bitte. Kramar!

   Gilla

 4. elovena skriver:

  Du planerar ordentligt, det är bra, det är det som gör att det känns råddigt och villrådigt i skallen i dethär skedet. När du startar resan får du pusta ut och tänka att ”okej, nu är det som det är och jag kan inte längre springa hem efter nåt, nu klarar jag mig på det som kom med eller så köper jag där om det tryter.” Slut på stressen! 🙂 Njut av din resa och fota ivrigt så vi också får se dina toppenbilder! Kram!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Nej..sen då man väl är på väg är det ingen återvändo…man får klara sig på vad man har med sig. Tack..visst skall jag njuta 🙂 Kramar!

   Gilla

 5. Carola skriver:

  Ha en skön resa Johanna 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s