vad som känns nödvändigt

Åkte in till stan idag för att köpa dom sista ”viktiga” sakerna jag vill ha med mig på resan. Saker som plötsligt bara känns nödvändiga.

Skåpet fullt av böcker som jag har, kändes det ändå som ett måste att skaffa nytt läsbart. Ville ha något harmlöst och något som är lättläst utan desto mera intriger men ändå bra.  Först hade jag tänkt mig en bok, men sen blev jag fundersam, tänk om jag läser ut den, vad skall jag sen läsa. Så det blev två böcker av samma författare. Lucy Dillon. En helt ny bekantskap för mig. Så det återstår att se om dom uppnår mina förväntningar.

Eftersom jag nu mest dallar här hemma är smink något helt främmande för mig just nu. Även om jag åker till stan är jag helt färglös i nunan. Nu vill jag ha färg åtminstone på ögonfransarna. Dottern min använder flitigt mascara och då jag tittade på min här hemma kändes den rätt så tom. Undrar sa flundran…. Så det blev plötsligt ett måste. Köpte cliniques mascara, även den en helt ny bekantskap, brukar använda lancome´s definicils. Visserligen hade jag kunnat vänta och köpa en på flygplatsen..men fick den här med en ögonpenna och en salva för ögona i samma paket till ett billigt pris.

Sätter man smink på sig, måst det ju bort till natten. Så det fick bli Niveas cleansing wipes.

Köpte ett häfte att skriva veckans händelser i. Betydligt lättare än min tegelsten till dagbok.

Hittade en tubscarf i turkost som passar perfekt till min jacka. Ett måste alltså.

Förutom allt detta, några riktiga måsten, som deodorant, solskyddskräm och hårspännen.

DSC_0005

Kajsa hämtade hennes och mammas gemensamma kappsäck åt mig idag. Ännu står den tom i hallen. Men imorgon börjar jag fylla den. Undras hur många gånger jag kommer att få göra det för att få vikten rätt.

DSC_0010

Ebba undrar vad det är för en låda som ligger på golvet.

DSC_0013

Skall hon nånstans??

DSC_0021

Nu torde jag ha allting. Nu är det då bara som sagt att få ner allt i kappsäcken och handbagaget.

Till slut en Ebba bild. Vad månne hon vill?? ha mat kanske 🙂

DSC_0020

Annonser
Det här inlägget postades i Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till vad som känns nödvändigt

  1. barhoppan skriver:

    Ha en njutbar resa med nya intryck i bagaget hem. Fina bilder får vi säkert se sen.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s