färgprakt

Döm om min förvåning då jag körde hem från flygplatsen efter Kreta resan. Naturen och vädret hade ändrats från sensommar till höst på en vecka.

Det var kallt och det var ruskigt, men ändå vackert med den begynnande ruskan. Alla lönnblad är bara så fina nu.

Medan jag var borta hade det ploppat upp en uppgift i fotokursens fb grupp. ”Färgprakt” skulle vi försöka föreviga. Tog den lättaste utvägen, ingenting fancyt och inget innovativt.

Tog ett antal bilder och valde en…

DSC_0054

DSC_0077

..den här:

DSC_0164

Har just nu en lite down period med mitt fotande. Tycker att jag int alls gör några framsteg och tycker att mina bilder mest blir medelmåttliga. Tycker att jag nu har år in och år ut tagit foton av samma motiv ungefär på samma sätt. Vill så mycket mer. Vill ha mera fantasi och vill se saker på ett nytt sätt.

Vad gäller bloggandet, tycker jag att mitt språk inte är vad det borde vara. Har antagligen massor av grammatikaliska fel. Har aldrig varit bra på att skriva något överhuvudtaget. I skolan hade jag 6 i modersmål på betyget. Men samtidigt tänker jag att varför skall man då måsta göra allting så rätt. Vi människor är ju alla olika. Vi har alla våra fel och brister. Skall det då hindra en, från att uttrycka sig i skrivande form, om det är ens svaghet, fast man känner att det ger en nånting positivt.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till färgprakt

  1. Lis-Marie skriver:

    Fortsätt skriva som du gör. Det finns ingen som läser din blogg som sitter och korrigerar dina ”felskriverier” om de nu skulle finnas överhuvudtaget. Och vad beträffar dina bilder så är de fina.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s