man kan undra..

..vad som klickade i min hjärna då jag shoppade på Kreta.

Jag har liksom inhandlat en ny sommargarderob till nästa sommar. En massa kläder som jag antagligen int täcks använda annat än på stugan.

kläder

Jag blev bara så i extas. I dom få länder jag har besökt har man fått söka efter stora människors kläder som en nål i en höstack. På Kreta fanns det kläder i överflöd som passade min kropp. Kan ni föreställa er vilken lycka.

Men sen är det en annan sak om det var så klokt. Färgprakten förblindar en i dessa färgsprakande länder. Alla färger börjar plötsligt se helt okej ut. Vet int om jag här hemma hade köpt en klänning i knall korallrött med en massa blommor på.

Sarongen däremot behövde jag. Den var det enda jag behövde ta med mig till stranden, förutom vatten och solkräm.

Harmas över mina inköp, för såhär i efterhand tänkt kunde jag ju faktiskt ha köpt något lite mera värdefullt för pengarna. Som t:ex ett vackert armband i silver eller keramik gjord av en keramiker i Platania.

Köpte också två smycken…

..ett halsband gjord av träpärlor. En riktigt färgsprakande sak. Bara för att det var så billigt med tanke på vad träpärlor kostar här hemma.

DSC_0030

Impulsköpte också ett lite mera elegantare smycke.

DSC_0035

Nåväl..gjort är gjort och kan inte göras ogjort.

Från det ena till det andra, kan man också undra hur i fasiken jag har lyckats klämma i mig 25 st Brunbergs kyssar på några dagar. Daaahh..varför?? Hetsätning utan dess like, vill jag påstå och absolut inte bra för mitt blodsocker.

DSC_0041

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till man kan undra..

  1. barhoppan skriver:

    Har varit med om samma sak , dom liksom inte passar in här hemma alla gånger. Men det är ju bara att våga, dom ser jätte kivoga ut.
    Ha en bra dag!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s