nu har dom börjat…

…äntligen.

Alla serier som jag följer med på nätet.

Det är dom gamla godingarna Greys anatomy, NCIS, Bones, Mentalist, Americas next top model och dom lite nyare som The Good Wife, Elementary, Revenge, Parenthood, Homeland, Once upon a time och kanske nån till.

Följer med så många att det räcker till alla veckans dagar om jag så vill.

Vilken lycka!

Just nu sitter jag med Elin och Ebba hos Linda. Linda är på jobb och vi kom hit för att ta ut Mindy och för att ge mat åt henne. Kommer int ihåg att Ebba skulle ha varit så vild då hon var valp. Hon är en riktig buse, våran Mindy. Hon är som ett ända yrväder. Svansen går som en propeller på henne. Allt är hon nyfiken på, allt vill hon ha och vassa tänder har hon.

Elin sitter på golvet och försöker läsa på prov, hennes papper är jätte intressanta och Elins hår är bara smaskens. Hela tiden hörs ett vasst skrik från Elin då Mindy biter henne nånstans. Nu har hon hållit på såhär i en timme kanske, undras när hon dimper ner för att sova.

Oberoende så är hon världens gulligaste och det är svårt att vara sträng. Men det är man bara tvungen till för att hon skall lära sig. Samtidigt kan man int annat än att skratta åt alla hyss hon hittar på.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till nu har dom börjat…

 1. Tanja skriver:

  Jag är så gammalmodig att jag vill se serierna på tv MEN endel serier har jag blivit så fast i att jag har varit tvungen att kolla på nätet för att jag inte har orkat vänta att de ska gå på tv. 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Sku också gärna se dom helst på TV, men blev som du och orkade int vänta på NÅN :-/. Skulle vara så mycket bekvämare att ligga på soffan..har nämnligen ingen laptop. Dessutom har jag int orkat strida om TV-tid med dottern i huset, eller nåt annat barn då dom varit hemma..har helt enkelt dragit mig till min ensamhet där jag har fått välja själv vad jag ser. 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s