URK, PURK !!!

Blir man aldrig stor då det gäller att gå till tandläkaren?

Hade faktiskt nästan glömt bort eller kanske jag hade förträngt att jag skulle till tandläkaren idag. Så har int varit så super nervig. Men nog kände jag mig liten där jag satt i tandläkarstolen och det grävdes i min mun. En halv tand skulle bort och det blev besvärligare än vad tandläkaren hade väntat sig. Hujedamej, säger jag bara. Vilken tur att jag har en så förstående och snäll tandläkare, hon var verkligen super försiktig och gav alldeles tillräckligt med smärtlindring. Så nu är den borta. Nu är jag en tandlös gråhårig gumma på snart 50 år.

Annars så vaknade jag när klockan ringde klockan nie och det var dags att ta mina mediciner. Har dom i en byrålåda vid fönstret i köket och döm om min förvåning då jag såg det vita..tittade på gradstocken och den visade ännu -1 grader kallt. Hastigt på med mjukisbyxor och något varmt upptills och ut med kameran innan det magiska var över.

DSC_0016

DSC_0046

DSC_0058

DSC_0050

DSC_0119

Grillen såg ut som den sku ha varit på med skydd och allt, när frosten smalt i solen och gick upp i ånga.

DSC_0185

På dagen åkte jag och Elin för att rasta Mindysen och för att ge henne mat. Voj, gulle vad hon är glad och vild då vi kommer. Hon är helt crazy, alltså 🙂

DSC_0238

DSC_0248

DSC_0253

DSC_0260

DSC_0245

DSC_0267

Hon tar skorna, hon bits, hon försöker hela tiden göra någo som hon int får. Som att tugga på mattan eller möblerna. Om hon kunde sku hon mer än gärna hoppa upp i soffan.

DSC_0273

Hon är nog värre än ett barn som börjat krypa, för hon är så fruktansvärt snabb. Har inget minne av att Ebba sku ha haft den energin. Men så glömmer man också snabbt.

Efter tandläkarbesöket kom jag hem och lagade äppelgröt. Någo som bara slinker ner utan att behöva tuggas desto mera. Då den var färdig hade jag så ont så jag bara int kunde äta, tog en burana och nu känns det ok igen. Så nu skall jag ta mig en portion och sen skall jag se på serier.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till URK, PURK !!!

 1. Kajsa skriver:

  Näpp, man blir aldrig stor. Jag skakade som ett asplöv och tårarna bara rann… Kände mig mycket mogen och vuxen må jag säga :). Oj Mindy Mindy 🙂 Jag tror vi kanske borde hälsa på igen!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Stackars stora lillasyster. Kan bara föreställa vilken värk du måste ha haft under ingreppet och efteråt. Jag var som sagt int nervös då jag for dit, vilketjag alltid är. Mycket konstigt. Men ju mer hon grävde och pustsde, ju mer i panik blev jag. Men så plötsligt var den borta. Min mun och tunga saknar den :-]
   Jo det skall ni absolut, hon växer så fort nu.

   Gilla

 2. Carola skriver:

  Oj så fina bildet på frost-garneringen! O Mindy är sååå sööt 🙂 Lyckliga ni som får pallra med henne 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s