hullut

Så damp den ned i postlådan igen en gång..den gula katalogen med dom galet billiga priserna som ger en ett ha begär utan dess like.

Men..tänker INTE delta i denna hysteri, hur frestande det än är.

Dom som känner mig skrattar skitigt nu.

Kanske får dom rätt eller kanske får dom fel.

Har faktiskt int annat än hastigt bläddrat i katalogen och av det lilla jag såg fanns det ingenting jag är i behov av. Men alltid finns det något som man kan tro sig behöva. En sån sak är muggarna från PiP studio , 2 för 9,90, som kommer till försäljning på lördagen. Dom har jag då suktat efter länge. Men har skåpen fulla av muggar och dessutom går dessa inte att diska i diskmaskin, vilket är ett stort minus. Men vackra är dom.

Man kan ju alltid ha dom som prydnad på kökshyllan…eller???

 photo mugs-1655609_zps2cd64c5d.jpg

Nu har jag ändå bestämt mig för att hoppa över spektaklet för i år. Och jag hoppas att jag lyckas. Jag behöver verkligen int nånting. Har prylar så det räcker och blir över, har kläder så jag klarar mig, jag som bara är hemma och nån ny kamera har jag ändå int råd att köpa 😉

Men man kan ju alltid bläddra, och drömma.

Fick häromdagen frågan om jag kan tänka mig att fota min Guddotters gravida mage. Det är naturligtvis en stor ära..men kan jag??? Har nog en vision hur jag vill att den skall fotas, eller hur hon skall fotas..men får jag till det. Återstår att se 🙂

Nu är det minsann på tiden att skaffa vinterblomster till krukorna. Få se om jag får det åtgärdat i helgen.

DSC_0156

DSC_0189

DSC_0164

Härligt när det finns något som ser fräscht ut trots frosten. Int i min trädgård dock.

DSC_0005

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till hullut

 1. Tanja skriver:

  Alltså dom där PiP studio kärlen är underbara. Har några skålar men inga koppar. Vi har också mycket andra koppar och jag kan inte se min man dricka ur de här. 🙂 Men kanske man kunde satsa på ett par som man kan duka fram när man har väninnor på besök. 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Såg faktiskt att du hade en skål framme på nåt foto nyligen. Dom är fina..men som du säger inga koppar för herremän..men nog kiva att ha just om man har nån väninna på beskök.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s