gnäll inlägg

Vilken härlig ruska vi har i år. Vad onödigt det känns att ta kameran fram och ta bilder eftersom jag ändå int kan titta på dom nånstans. Eller visa dom åt er för den delen. Det är ju halva nöjet av fotograferandet.

Har fått ett svar på min otroliga trötthet och matthet just nu. Mina blodsockervärden har skjutit i höjden. Hade i går någo på 18 och idag morse 16 komma nånting. Inte har värdena ens gått ner med insulin under 10. Idag har jag sovit och sovit och sovit..likaså igår..i förrgår..o.s.v.

Kan int förstå vad det nu är som är annorlunda. Kan det bero på att min tand drogs ut och den ännu är sjuk. Alltså inte tanden utan hålet ;-), eller kan det bero på min oerhörda nedstämdhet vad gäller datorn och en massa annat som händer och sker..eller rättare sagt inte händer och sker.

Eller är det möjligen alla Da Capon som jag ha klämt i mig på sista tiden. Nog för att jag tidigare har haft frosserier utan att det på länge har påverkat mitt blodsocker såhär mycket.

Idag hade jag ändå en träff med en bästaste vän som gav mig lite positiv energi. Vi hälsade på Lindas Mindy och sen åkte vi till Skanssi på kaffe. Blev bjuden på allting fast jag hade tänkt bjuda henne. Hon kommer ofta hit ända från Åbo och blir aldrig bjuden på någo. Nå nu blev det inte så, en annan gång sen. Tack ivarjefall för sällskapet som var mer än behövligt.

Fick Liza Marklunds nya bok på posten idag. Något bra (hoppas jag) att se fram emot många kvällar framöver.

Ha det så bra gott folk om vi inte hörs.

Annonser
Det här inlägget postades i böcker, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s