galen

Jaaa..det kan man då gott säga att jag är..för var hittade man int mig idag om int på Galna dagarna.

Jag som var helt överens med mig själv att dit skall jag inte. Kan int försvara mig med nånting, förutom Elins önskan om att åka till Skanssi. Eftersom hon ville dit tyckte jag att vi lika gärna kunde åka ända in till Åbo.

Som  det brukar vara fanns där ju int nånting..men ändå fastnade det några tidningar, en orkide´, orkide´näring och brunbergs kyssar i mina nypor. Förutom det fick jag betala 8 € i parkeringsavgift. Så int var det ett gratis nöje.

Gissa om det harma då jag såg att dom sålde Liza Marklunds bok billigare idag och Lucy Dillons nyaste likaså. Båda som jag fick på posten igår till ett lite dyrare pris..men å andra sidan betalade jag ju parkeringsavgift..så det gick ut på ett..med andra ord.

Nåväl. Det var den dumheten idag. Annars sitter jag hos Den lilla familjen och barnvaktar Cillagumman medan föräldrarna är på Galna dagarna. Passligt att få en stund vid deras dator då Cilla sover.

Nu har dom hursomhaver kommit hem så nu skall jag ta mitt pick och pack och åka hem och njuta av en kyss eller två.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till galen

  1. Tanja skriver:

    Ja, det heter väl inte galna dagar utan orsak. 😉 Det är flera år sen jag har varit där. Har så svårt med stora folkmassor där alla är ute efter samma saker.

    Gilla

    • vardagsparlor skriver:

      Försöker nog också undvika sådana…idag gick jag bara till godistorget som var fullt av folk. Annars vsr det ganska folktomt där jag rörde mig
      Klok hsr du varit som kunnat låta bli 🙂

      Gilla

  2. villaherberts skriver:

    Ja så kan det gå, jag är lyckligt lottad, här uppe där jag bor finns inget sånt.

    Gilla

  3. greta skriver:

    Johanna inget av det du köpte var väl onödigt? Tidningar bara behöver man för att få inspiration till nåt, en orkidé behöver ju näring och en kyss eller två gör livet lättare att gå, finns sådana som betalar MYCKET för 1 kyss! Och du fick väl flera så du tom. kan dela med dig;) Parkera måste du ju ,går ju bara inte att köra runt runt…

    Gilla

    • vardagsparlor skriver:

      Du har så rätt Greta..tack för det ❤ nu känns det mycket bättre om jag ser det så. Kram!

      Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s