är mer än nöjd…

..med mig själv. Åtminstone var jag det på fredagen.

Kan ni tänka er att jag äntligen fick huset dammsuget och vardagsrummet fixat. Såhär passligt drygt en månad och två och en halv vecka innan december börjar och det röda invaderar huset.

Nu har jag då mina nya kuddöverdrag på dynorna och nygamla borddukar på dom ytorna jag brukar ha dukar på. Jag har slängt ut alla mina grönväxter från vardagsrummet, eftersom jag ändå hela tiden glömmer att vattna dom och för att jag hela tiden tyckt att dom varit lite överlops. Nu kan jag ha blommande krukväxter istället på bordena. Som orkideń jag köpte på galna dagarna på torsdagen.

Har ännu två ganska stora pengträd i köket som jag också hade planer på att slänga, men som jag efter resan till Kreta nog vill ha kvar. Dom var sååå kruttorra efter sommarens ovattnande så jag satt dom i blöt några dagar och nu är dom som nya.

Har fått låna Lindas dator och har därmed lyckats få in lite bilder på en fotoredigeringssida på nätet.

Så ta..daaa..här kommer lite inredningsbilder, som är allt annat än profssiga för jag kan int sånt. Men huvudsaken är ju att man får ett hum om hur det ser ut.

Så välkomna till vårt vardagsrum:

Först en bild av vad man ser då man kommer in till oss från hallen

 photo DSC_0101_zpsee95c854.jpg photo DSC_0109_zps1ba6fb21.jpg photo DSC_0121_zps86367571.jpg

Stenarna ovanpå gruset i burken kommer från Kreta. Kan känna på dom och drömma mig bort till varmare trakter.

 photo 42364faa-85e3-45ab-a2af-271281a4683a_zps235ea2fe.jpg Tittar man åt vänster ser man soff och tv avdelningen

 photo DSC_0117_zps3b8d4940.jpg

Tittar man direkt åt vänster finns en byrå i hörnet, en. Damen på byrån är ett kärt minne från praq. Om den sku gå sönder sku jag gråta blod, även om det är värdsligt.

 photo DSC_0137_zps51efac80.jpg

Sätter man sig i soffan vid fönstret ser man den här soffan rakt mitt emot.

 photo DSC_0132_zps5c6092e9.jpg

Så..det var det..vårt vardagsrum..ingenting revolutionerande. Mera tantaktigt kan det int vara..trots att jag int känner mig som en tant.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till är mer än nöjd…

 1. Tanja skriver:

  Vad fint ni har det! Du ska vara nöjd. Varför ska det alltid vara så svårt att dra igång med städningen? Alltid hittar man på miljoner andra saker att göra före det. Men sen när det väl är gjort kan man njuta. Visserligen hålls det aldrig städigt länge i vårt hus då vi är fem personer som inte alltid orkar plocka efter oss. Men det ska väl synas att det finns liv i huset också.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Håller med dig, hemmet skall inte vara nån utställningslokal. Nuförtiden är vi oftast bara 3 här hemma. Men då pojkarna kommer hem är dom ju inte ensamma. Så om det vill sig väl kan vi vara 8 vuxna, 1 barnbarn och 2 hundar här. Och jag kan berätta att även stora barn lämnar efter sig.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s