en lördag

Uffen åkte till lande. Jag, Linda och Elin åkte till Hullut (hur galen kan man va..säger en som int alls sku gå och nu har gått två gånger). Linda hade kollat in vad hon ville ha och jag var egentligen ute efter en grön (grön som lite mera åt limehållet) löpare till vårt köksbord.

På Pentik hittade jag en passlig. Så nu har jag en blå- och vitrutig kappa med vit spets i fönstret, grön lampskärm, grönt ljus i lyktan som hänger vi fönstret och pricken över i en grön löpare på bordet. Lite otippat av mig. Vet int riktigt vad har hänt med mina färgkombinationer. Aldrig förut hade jag tänkt grönt med blå- och vitrutigt. Tror jag har fått en mycket pikiliten släng av Tedags hos tant Ninettes färgsprakande hem. Plötsligt så försöker jag tänka utanför boxen. Man behöver int alltid ha allting ton i ton, det finns int bara vissa färger som passar med vissa…nepp det finns många som passar med varandra. Det har jag lärt mig från Ninettes blogg.

Efter besöket i stan åkte jag, Linda och Mindy till Lenholmen för att fota den lilla i farten. Nog för att det är supersvårt att fota henne i farten. Skärpan kommer hela tiden på efterkälke. Dessutom så var där rätt så mörkt fast det var soligt ute.

 photo DSC_0218_zpsed951077.jpg  photo DSC_0225_zps7d6b88c7.jpg

 photo DSC_0232_zps664fd27d.jpg

 photo DSC_0319_zpsc27ed725.jpg

 photo DSC_0223_zps0d0a0c85.jpg

Nog är man så gullo..men nog har man så vassa tänder.

 photo DSC_0274_zps3f1220ae.jpg

 photo 030e7e9a-bfc4-41ab-ab96-d9d763c564ee_zps55c0b949.jpg

Älskade mindy ❤

 photo DSC_0287_zpsf397eda2.jpg

 photo DSC_0305_zpsded429e0.jpg

Ett Linda porträtt 🙂

 photo DSC_0329_zps3006e2cc.jpg

På eftermiddagen kom Alexander och Lena för att umgås med underverket och jag satt vid Lindas dator, som hon snällt hade tagit med sig till oss.

Kände att jag int behöver vara så sällskaplig då Mindy var hos oss. Hon håller oss alla i rörelse.

På fredagen var jag och hyrde två filmer. Iron-man 3 åt Uffen och en romantisk komedi åt mig.

Nå det blev bara den romantiska komedin för dvd:n ville int med iron-mannen. Igår förde jag den tillbaka och fick en ny. Nå den funcka int heller. Åkte igen till R-kiosken och tog en helt annan film den här gången..Penthouse north..bara skräp. Alexander och Lena hyrde Hang over 3. Vilken jag int kan uttala mig om eftersom jag int såg den.

Vi öppnade en flaska årgångsvin från 1998, tog i misstag, tyckte det smakade konstigt, så jag hällde ut vinet tog fram en ny flaska, nu årgång 2007, tyckte den smakade konstigt, så jg hällde ut den också och så öppnade jag en rose’ , äntligen ett vin man kunde dricka.

Den internationella misslyckande dagen är idag, men kunde gott ha varit igår vad mig beträffar 😉

 

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s