what does the fox say

Ylvis..såååå bra musik och så ironiskt skämtsamt.  Vadå…visst musiken är bra..men…

Jag fattade ingenting. Tala om att ha dålig humor, eller kanske dålig tankeförmåga..eller bara dumhet. Lyssnade på den några gånger hos systran min och fattade ändå inte pointen.

Den måste förklaras för mig, så nu vet jag….vet ni?

I en annan Ylvis låt som jag har lyssnat på, ”Cabin”, förstod jag ironin direkt. Kan helt relatera till mig själv 😀

Annars har jag idag försovit mig till mitt dagliga besök hos Mindy. Vaknade kvart över ett då jag skall vara där ett. Fick lite bråttom och hunden hade kisat massor på golvet. Stackars liten. Var ut med henne, gav henne mat och var ut igen. Sen åkte jag till systran min. Där jag då gjorde ovanstående.

Nu har jag valpvaktat Mindy medan Matte var på träning. Alla dörrar som går att stänga stängde jag..men ändå..vilket yrväder. Men ett sött sådant. Hon gillar Ebba bara värre och har nu fått så långa ben så hon räcks ända upp till Ebbas rygg. Ebba är otroligt hänsynsfull vad gäller Mindy. Endast då svansen är i fara morrar hon. Så nog skall dom bli vänner ännu och få mycket roligt tillsammans.

Gissa om jag fick hjärtat i halsgropen då det på posten kom en julkatalog från IKEA. Jag är int redo..om jag ens blir det. Vill int ha nån jul. Då jag var yngre älskade jag julen och förstod mig int alls på min Mamma som sa att hon int gilla den alls. Nå nu förstår jag. Visst är det mysigt med ljus och gran och samvaron..men sen är det stopp. Orkar int laga maten, orkar int städa, orkar int springa och söka julklappar, orkar int med ståheijet.

Tycker mycket om att ge julklappar och vill att dom verkligen skall falla i smaken åt alla. Vill så gärna ge. Men har en tendens att vela fram och tillbaka, och det tar sån tid.

Nåväl ännu är den inte här, tänker helt ignorera allt som heter jul åtminstone en månad framåt. Nu njuter jag av hösten och alla dom fina färgerna som vi får njuta av i år, för att int tala om det fina höstvädret.

 photo DSC_0208_zps28531007.jpg photo DSC_0259_zpsd57e018f.jpg photo DSC_0262_zps8a2cfab6.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till what does the fox say

 1. Tanja skriver:

  Den där låten ja, den har spelats här hos oss också om och om igen. Men min spontana tanke var när jag läste detta inlägg ”Var är min Ikea julkatalog?”. Kanske gubben har gömt den för mig. 😉 I ❤ Xmas!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Den är pop bland barn..min Ålands systers pojke lär gå omkring och sjunga what does the fuck say 😉 Kanske den kommer idag…där var mycket fint tyckte jag..fast jag nu int riktigt ännu vill befatta mig med julen.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s