en tisdag

Vips så kom det en bra dag efter några sämre dagar.

Det bara händer och det får jag vara tacksam över. För tänk om man ständigt låg djupt ner i träsket och inte kunde komma upp, inte ens för att få en nypa energirik luft.

Vad gjorde då min dag så speciell kan man undra.

Det första är känslan på morgonen. Känslan jag har då jag har sovit gott utan otäcka drömmar. En morgon utan ångest och oro.

En hundvalp som är så glad så hon kisar ner sig då jag öppnar ytterdörren. Pussarna hon överöser mig med då jag tar upp henne i famnen. Svansen som går som en propeller. Vetskapen om att jag betyder något gott för henne.

En träff med en väninna på cafe’. En väninna som jag tyvärr int träffar så ofta. Men desto roligare då jag gör det. Det finns mycket att berätta och att lyssna på, då det gått en tid sen sist. Där ser man vad social samvaro gör gott för humöret.

På tal om social samvaro ringde en väninna idag och bad mig komma på stick cafe’ som ordnas varje tisdag här i stan. Hon har bett mig många gånger. Hon t.o.m. erbjuder sig att komma och söka mig. Men alltid hittar jag på ursäkter, trots att jag nog är intresserad. Jag får bara sån ångest av att ens tänka på att gå. Hon menade att den här gången tänker hon int ge sig, hon kommer att bombadera mig varje tisdag. Det blir inte bättre av att du skjuter upp det och skjuter upp det… Så rätt hon har..men så svårt det är. Kan bara säga, vilken härlig människa. Hur många skulle göra så för nån halvbekant?

Tack så mycket för det vännen, det värmde ❤

Till slut fick jag Elin med mig till Mylly på kvällen. Hade ärenden att uträtta. Hon strosade i sina butiker och gjorde fynd, jag strosade i mina.

Hur konstigt det än låter är det som terapi för mig. Att gå i butiker och bara titta. Eller att sitta på cafe’ och bara bonga människor. Men för att kunna göra det måst det vara en bit hemifrån. Som i Åbo, Skanssi eller Mylly.

Till slut har jag fått låna Elins dator för att skriva detta inlägg. Helt utan att böna och be. Tack sötnosen för det ❤

Allt detta made my day!

Eftersom det igen var frost imorse fortsätter jag på frostlinjen. Antar att det imorgon bitti int är vitt på marken, bara regn och rusk.

 photo 2caabdcf-7f93-4606-98ed-384b50add055_zps766df1f8.jpg  photo a970a80a-6a78-44c0-94d1-ca1bc374d79b_zps98bf5e9a.jpg  photo f2e2755f-705e-4206-8478-4a43a3d81110_zpsecb8caa3.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s