syskonbarn

Har int på länge varit hos systran min med kameran. Så idag då jag var dit hade jag den med mig. Stackars Amos har helt blivit ofotad..nå int helt..men int alls lika mycket som hans syskon. Och dom växer ju så otroligt i den här åldern. I November fyller han ett år.

Kajsa var till TYKS och opererade bort visdomständer och Mamma var med barnen. Edith var ännu på dagis då jag kom så dom första fotona togs av dom två andra.

Amos, så söt och gullig med sina två små tänder som lyser ur munnen.

DSC_0247

Han bara älskar att springa runt med sin gåvagn. Det är fart på som bara den. Man riktigt ser hur han njuter.

DSC_0275

DSC_0265

Ingrid hade just kommit från skolan och höll på att fixa knäckebröd åt sig.

DSC_0235

Efter mellanmålet började hon och Mommo bolla med varandra. Det hette nånting som jag int kommer ihåg nu. Men det var inte handboll..fast å andra sidan kunde det ha varit en term från handbollen..vad vet jag..jag har ju bara fyra barn som har spelat och två som fortfarande spelar handboll.

DSC_0264

Kajsa kom hem med en jä”””a värk. Hennes kind var helt uppsvullen. Stackars liten. För har man så ont, ja då är man liten hur stor och hur gammal man än är.

Hoppas värkmedicinen börjar göra sitt och hoppas det går över snart och hon blir frisk i munnen igen.

Efter att Kajsa hade kommit hem kom Edith hem från dagis. Mamma var och hämtade henne.

Flickorna satt och såg på TV:n så att Kajsa skulle få lite lugn och ro. Amos var ute och sov.

DSC_0279

Var egentligen hos Kajsulina för att låna hennes dator en stund. Nu sitter jag på  Lindas dator. Ett rysligt pusslande det här då man har nånting viktigt att uträtta där det absolut behövs en dator. Såååå otroligt frustrerande. Men nu har jag gjort det jag skulle. Och samtidigt fått ett blogginlägg skrivet.

Klockan är elva. Dags för Linda och Mindy att gå och lägga sig och dags för mig att åka hem.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till syskonbarn

 1. villaherberts skriver:

  Vilka söta syskonbarn och vad stora de blivit. Konstigt att det alltid blir så, att det äldsta barnet har man mest babyfoton av och det yngsta minst.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Så vill det vara , tyvärr. Likadant har det varit med mina barn. Jooo..dom är nog så söta, lite som barnbarn åt mig.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s